Icon-uri forum

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.1.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ionut2015
Nou venit
Versiune: 3.0.12
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Mediu

Icon-uri forum

Mesaj de ionut2015 »

Salut , cum pot face sa pun si eu la forumul meu icon-uri la fiecare subforum ca in imagine

http://i.imgur.com/wgst65G.png
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Icon-uri forum

Mesaj de dorin »

PA - Forumuri - Administrare forumuri - (selectezi forumul) - Modifica- Imagine forum
dfranckdv
Nou venit
Versiune: 3.1.2
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de dfranckdv »

dorin scrie:PA - Forumuri - Administrare forumuri - (selectezi forumul) - Modifica- Imagine forum
Presupunand ca nu are icoanele: le descarca de pe unde le gaseste si apoi unde le copiaza? Dupa ce le copiaza la imagine forum ce scrie ca sa ii gaseasca platforma icoanele respective? (Scuze de intrebarea de noob - dar fiind neexperimentat in asa ceva chiar as dori sa cunosc mura in gura cum s-ar spune...)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Da, iti alegi ce imagine vrei sa apara la fiecare forum, o urci pe server si apoi pui acolo unde am scris calea relativa la radacina forumului. De fapt aceasta instructiune o gasesti si in PA unde ti-am indicat.
Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Cum pot să...?”