Salut , cum pot face sa pun si eu la forumul meu icon-uri la fiecare subforum ca in imagine
http://i.imgur.com/wgst65G.png
Icon-uri forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Icon-uri forum
PA - Forumuri - Administrare forumuri - (selectezi forumul) - Modifica- Imagine forum
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.2
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Presupunand ca nu are icoanele: le descarca de pe unde le gaseste si apoi unde le copiaza? Dupa ce le copiaza la imagine forum ce scrie ca sa ii gaseasca platforma icoanele respective? (Scuze de intrebarea de noob - dar fiind neexperimentat in asa ceva chiar as dori sa cunosc mura in gura cum s-ar spune...)dorin scrie:PA - Forumuri - Administrare forumuri - (selectezi forumul) - Modifica- Imagine forum
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Da, iti alegi ce imagine vrei sa apara la fiecare forum, o urci pe server si apoi pui acolo unde am scris calea relativa la radacina forumului. De fapt aceasta instructiune o gasesti si in PA unde ti-am indicat.