eroare la update - Couldn't update private forum permissions

Discuţii legate de forumul MJR PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
Închis
hmirs
Nou venit

eroare la update - Couldn't update private forum permissions

Mesaj de hmirs »

Am un forum in versiunea lui originala. Am instalat MJR-ul si am incercat un update la baza de date . Undeva ceva nu am facut bine. Cand incerc sa dau drepturi de moderator primesc urmatorul mesaj de eroare :

Cod: Selectaţi tot

Couldn't update private forum permissions

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1)' at line 2

INSERT INTO bbmjr_auth_access (forum_id, group_id, auth_mod) VALUES (1, , 1)

Line : 392
File : E:\My Documents\My Webs\php_temp\MJR_PhpBB_MOD_1.0.2\admin\admin_ug_auth.php
Update-ul l-am facut inserand datele din vechea baza de date in cea noua. Cu siguranta ceva nu se sincronizeaza(!). Ideea e cum pot verifica ce nu e bine si cum pot corecta acest lucru?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

eroarea iti spune ce trebuie sa faci.

verifica linia 392 din fisierul \admin\admin_ug_auth.php si ia in considerare si instructiunea

INSERT INTO bbmjr_auth_access (forum_id, group_id, auth_mod) VALUES (1, , 1)
in mod normal ar fi trebuit sa ai completata si valoarea pentru group_id din VALUES (1, , 1)
hmirs
Nou venit

Mesaj de hmirs »

Crede-ma ca am incercat sa inteleg mesajul de eroare inainte de a trimite acest mesaj. Nu am reusit nici cu explicatiile tale sa fac ceva.

Poate exista o metoda mai bun prin a lua datele dintr-o baza de date(cea folosita de phpBB in varianta originala la mine pe site) si a o importa in MJR PhpBB.

Si am incercat aceasta "mutare" in fel si chip dar ...... auzi ce zice ......

MySQL zice: Documentatie
#1136 - Column count doesn't match value count at row 1
Ce sa mai fac ?
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows

Mesaj de mihaitza »

E foarte normal să spună aşa având în vedere că aproape toate tabelele forumului phpBB normal sunt alterate de mjr modificat! Defapt, ce doreşti să faci?
hmirs
Nou venit

Mesaj de hmirs »

Simplu ! Sa instalez un MJR in care sa introduc datele din celalalt forum . Adica userii posturile si taote cele !
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows

Mesaj de mihaitza »

Deschide într-un editor de text (Notepad, Wordpad, Editplus, etc) un fişier în care introduci structura bazei de date phpBB şi mai jos mjr apoi mai jos introdu liniile de INSERT INTO pe care încerci să le modifici (adăugând câmpuri) după structura mjr.
hmirs
Nou venit

Mesaj de hmirs »

Adica trebuie sa bibilesc fiecare ,1 , dupa ordinea din structura bazei :?:

Oare nu pot salva datele din primul forum cu "UPDATE" si sa asa sa le "incarc" in al doilea ? Daca nu care sunt cele mai importante inregistrari care trebuie importante ca forumul sa aibe toate DATEle din primul ?
Ultima oară modificat 09-Mar-2005, 00:54:27 de către hmirs, modificat 1 dată în total.
hmirs
Nou venit

In ceata

Mesaj de hmirs »

Am apelat la ajutor pentru ca am cunostinte de MySql doar din "furate". Adica nu sunt un cunoscator. Dar tocmai pentru astia ca noi si pentru cei care vor sa treaca de la phpBB la a voastra versiune "inbunatatita" nu se poate .... face ceva ? Sun in ceata si nu ma vad scapat.
Am o idee ! Nu se poate face un update la baza de date de la phpBB la MJR . Oare nu ar functiona ?

... poate vorbesc prostii dar cam asa inteleg eu lucrurile.

Respect !
:roll:
Închis

Înapoi la “MJR PhpBB MODificat”