Salut, am un forum cu versiunea 3.0.12, pe el am instalat doar mChat, dar este dezactivat din ACP.
Forumul merge foarte greu cand navighezi, in ACP imi merge foarte bine, dar cand navighez prin topicuri/forumuri se incarca greu.
Compresia GZip este off.
Forumul "merge" greu.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Forumul "merge" greu.
Activeaza compresia !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Forumul "merge" greu.
Se vede o mica diferenta, as putea sa mai fac altceva? Webhost-ul este de la TNI si nu cred ca ar putea sa fie de la el.dorin scrie:Activeaza compresia !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Ca sa te convingi daca incarcarea greoaie e concluzia corecta, poti apela si la analiza Google Insights: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re:
Multumesc pentru link, am sa revin cu edit daca mai sunt probleme dupa modificarile sugerate.dorin scrie:Ca sa te convingi daca incarcarea greoaie e concluzia corecta, poti apela si la analiza Google Insights: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/