Problemă We-Clearblue

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Denn Denis
Nou venit
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Mediu

Problemă We-Clearblue

Mesaj de Denn Denis »

Bună ziua decurănd am achiziționat noua tema we_clearblue created by INVENTEA cea mai nouă de la INVENTEA 3.0.12 totul ok , însă eu nu sunt deloc experimentat în domeniul phpbb3 am foarte puține cunoștinte în această platformă însă doresc să mă experimentez deoarece m-a tentat și îmi place foarte mult.

Doresc sa stiu daca AutoMod sau altele functioneaza si pe aceasta tema we_clearblue sau decat pe prosilver si subsilver ?

Adica pe tema we_clearblue trebuie instalate toate modurie manual fisier cu fser ( vorba aia) sau se pot instala direct si simplu cu ajutorul modului AutoMod sau altul ?

Astept raspunsul dumneavoastra !
Vă multumesc si va doresc o zi minunata ! :)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problemă We-Clearblue

Mesaj de dorin »

Daca modificarile ce doresti sa le instalezi afecteaza fisierele stilului, ele trebuie facute manual. Daca ai probleme in a instala manual modificarile, ar trebui sa treci la phpBB 3.1+ unde modificarile, care acum se numesc extensii, se pot instala mult mai usor.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”