Salutare,
In trecerea de la 3.0.12 la 3.0.13 voi fi nevoit sa refac forumul respectiv, adica o sa mi se reseteze forumul fara sa fie salvati utilizatori,sectiunile ,posturile,setarile etc... ?
As dori totodata si detalii despre aceasta instalare si sa-mi spuneti voi cum ati instalat versiunea, din cate am inteles exista mai multe metode
Trecere 3.0.12-3.0.13
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Trecere 3.0.12-3.0.13
Nu o sa ti se reseteze nimic si nici nu vei pierde mesaje, subiecte sau utilizatori daca urmezi procedura de actaulizare.
Procedura de actualizare e una obisnuita si usoara, daca nu ai instalate modificari.
O procedura de actualizare, este descrisa aici, desigur va trebui sa adaptezi la actualizarea 3.0.12 la 3.0.13.
Tot ce ai de facut este sa mergi la https://www.phpbb.com/downloads/3.0/ sa alegi optiunea de actaulizare dorita, sa descarci pachetul potrivit si sa te apuci de treaba, nu inainte de a face un backup complet, fisiere si baza de date, pentru a putea reconstitui forumul in caz de esec. Iti recomand Automatic Update Package, daca ai un stil standard si nu ai modificari instalate.
E prima data cand faci o astfel de actualizare?
Procedura de actualizare e una obisnuita si usoara, daca nu ai instalate modificari.
O procedura de actualizare, este descrisa aici, desigur va trebui sa adaptezi la actualizarea 3.0.12 la 3.0.13.
Tot ce ai de facut este sa mergi la https://www.phpbb.com/downloads/3.0/ sa alegi optiunea de actaulizare dorita, sa descarci pachetul potrivit si sa te apuci de treaba, nu inainte de a face un backup complet, fisiere si baza de date, pentru a putea reconstitui forumul in caz de esec. Iti recomand Automatic Update Package, daca ai un stil standard si nu ai modificari instalate.
E prima data cand faci o astfel de actualizare?