Începând cu 2.0.12 dispare {PHPBB_VERSION}
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- |SantaK|
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Începând cu 2.0.12 dispare {PHPBB_VERSION}
Am facut un update de la versiunea 2.0.11 la 2.0.13, modificand în fişierul includes/sessions.php si în fişierul viewtopic.php exact cum este recomandat pe site, insa am observat ca dispare versiunea de la Powered by phpBB 2.0.13 © 2001, 2002 phpBB Group.
Am incercat apoi un update cu PhpBB 2.0.13 Changed Files Only (arhivă .zip) si PhpBB 2.0.13 Patch File Only (arhivă .zip)...aceeasi problema: nu este vizibila versiunea actuala.
Am incercat apoi un update cu PhpBB 2.0.13 Changed Files Only (arhivă .zip) si PhpBB 2.0.13 Patch File Only (arhivă .zip)...aceeasi problema: nu este vizibila versiunea actuala.
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Într-adevăr, pentru a fi cât mai scăzute problemele de securitate, în pachetul standard începând cu versiunea 2.0.12 s-a renunţat la numirea versiunii folosite. Aceasta poate fi văzută din panoul administratorului unde s-au integrat câteva funcţii noi pentru securitate şi update phpBB. Vei avea nevoie de noile fişiere de traducere pentru a avea în româneşte această parte. Ea este tradusă şi este disponibilă la partea de descărcare.
nu figureaza versiunea curenta dupa actualizare ...
am facut upgrade de la 2.0.11 la 2.0.14 , toate bune numai ca nu imi arata ca versiune curenta 2.0.14 ci 2.0.11.Care e smecheria ?
Multumesc anticipat !
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]

Multumesc anticipat !

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]