Problema List Subforums In Columns

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.1.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
LegoXXX
Nou venit
Versiune: 3.1.3
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Problema List Subforums In Columns

Mesaj de LegoXXX »

URL forum: http://headshot.ro/forum
Versiunea phpbb 3: 3.1.3
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? Instalat recent
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu
MODurile instalate: List Subforums in Columns
De cand a aparut problema semnalata? Dupa instalarea modului
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). Neexperimentat, folosesc Phpbb3 de 3 zile.

Modul List Subforums in Columns [ Versiunea pentru PhpBB 3.1.x ] Nu imi functioneaza. L-am instalat, am dat edit la un forum si am setat valoarea 2 la optiunea "The number of columns for the list subforums:", am dat "Purge the cache" dar... nimic. Subforumurile apar tot in linie.

EDIT: Din neatentie am postat in sectiunea pentru PhpBB 3.0.x, mutati in sectiunea corecta va rog - nu stergeti.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

MODificarile nu functioneaza pe versiunile 3.1.+ ! Incepand cu aceste versiuni modificarile au fost inlocuite de extensii !
Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Suport pentru Extensii”