Forumuri/Topicuri/Utilizatori

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.1.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Frapps
Nou venit
Versiune: 3.1.4
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Forumuri/Topicuri/Utilizatori

Mesaj de Frapps »

URL forum: http://nemetosorder.com/forum
Versiunea phpbb 3: 3.1.4
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? - Forumul a fost instalat aproximativ 5 zile in urma.
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? - Da
MODurile instalate: -
De cand a aparut problema semnalata? -
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). - Sunt novice in ceea ce consta php/phpbb dar sunt dispus sa invat.

Buna ziua, ma numesc Alex si am o mica intrebare legata de Topicurile create de fiecare utilizator de pe forum. Ceea ce vreau eu este: Am un Forum si vreau ca in interiorul acelui forum , fiecare utilizator sa nu fie capabil sa vada celelalte topicuri decat cele create de el si atat, asta exceptand Administratorii/Global moderatorii etc. Va multumesc si sper sa fie o rezolvare la intrebarea mea.
Squad
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Forumuri/Topicuri/Utilizatori

Mesaj de Squad »

Nu înțeleg ce vrei să spui. Te referi să într-un anumit forum UTILIZATORUL să-și vadă numai topic-urile lui?
Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Cum pot să...?”