Salut, am incercat sa fac un update de la v 3.0.12 la 3.1.6, am gasit ceva pe forum cum sa sterg sa bla bla, am sters am bagat iar la instalare, m-am ametit putin si nu stiu ce am facut, dar am ajuns fara forum.
ideea este ca eu am facut backup in ACP la ABSOLUT tot, am instalat noua versiune a forumului, am incercat sa fac back-up si ... PAUZA!
Nu mai am nici posturi, nici useri, nimic ...
Ce pot face? Ceva idei?
mersi!
Problema restaurare backup
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema restaurare backup
Link către forum?
Ce pachet ai folosit pentru update? Reinstalează phpBB 3.0.12 și restaurează baza de date salvată+fișierele și lasp un mesaj după ce ai făcut asta. Te-ai cam amețit de cap și ne amețești și pe noi.
Ce pachet ai folosit pentru update? Reinstalează phpBB 3.0.12 și restaurează baza de date salvată+fișierele și lasp un mesaj după ce ai făcut asta. Te-ai cam amețit de cap și ne amețești și pe noi.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema restaurare backup
Subiect mutat de la 3.1.x Instalare, actualizare, conversie.