Implementare mod-uri pe alta tema

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Slimshadyyy
Nou venit
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Implementare mod-uri pe alta tema

Mesaj de Slimshadyyy »

Salutare . Incerc sa fac o comunitate mai complexa , momentan lucrez doar pe localhost , sa vad cam ce iese si cum iese . Mentionez ca nu am cunostinte PHP ,acum invat ..
Am instalat niste moduri folosind AutoMOD pe phpBB 3.0.11 . Am aceasta versiune pentru ca am vazut ca majoritatea modurilor care am dorit sa le instalez sunt compatibile cu versiunea aceasta .
Moduri instalate :
- Ultimate Points si Board Clubs , UPS Easy Shop , User Blog Mod , Quiz , Dynamic Avatar - acestea am inteles ca sunt compatibile cu Ultimate points .
-PHPRivals
-Social Network
Care-mi sunt problemele ?
-Ultimate Points :
Nu afiseaza punctele in viewtopic , pentru tema ce vreau sa o pun .
Nu afiseaza pe tema ce vreau sa o pun statisticile punctelor in josul paginii .
-Board Clubs :
Pe tema ce vreau sa o pun nu apar jos , deasupra statisticilor , statisticile cluburilor .
-Pentru restul modurilor instalate vreau sa fac un meniu dropbox ,pentru ca nu-mi apar linkurile de accesare a acestor moduri , eu am incercat ceva in html , dar nu am reusit .
Tema este Legacy.
Am atasat si niste poze : http://postimg.org/gallery/2vrxgk3d2/e5fc9550/
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”