Restrictie mesaje CHAT pentru vizitatori

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
epikal
Nou venit
Versiune: 3.0.14
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Restrictie mesaje CHAT pentru vizitatori

Mesaj de epikal »

Salut .
Am un forum si as dori ca la CHAT atunci cand persoana respectiva nu e logata pe forum , adica este vizitator sa ii apara chatul dar sa nu ii apara mesajele din chat .. in locul lor sa apra un mesaj de genul "Pentru a vizualiza mesajele din chat logheaza-te / inregistreazate" .. Am mai vazut la unele forumuri si stiu ca se poate .

Vreau sa stiu daca e vorba de un script si daca da ,care este sau daca se face din permisiuni sau ceva .

Veriune phpbb : 3.0.12
Based on style: subsilver2
FlorinHG
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Restrictie mesaje CHAT pentru vizitatori

Mesaj de FlorinHG »

Deci din ce ai spus tu mai sus imi dau seama ca tu vrei ca vizitatorii sa nu aibe acces la chat si sa-i fortezi intr-un mod sa se inregistreze pentru a folosi chat-ul.Trebuie sa ai la setari la chat ceva,sper ca acum in 2016 sa nu se fi bagat ceva premium sa platesti sau chestii,stii tu,dar de la setari faci ce vrei tu inclusiv chestia cu chat-ul.

Dar,ca mereu exista un "dar",daca nu merge ar trebui sa fie un script,il poti cauta pe forum aici iar in cazul in care nu este cauta-l pe net,nu e greu.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”