Salutare,
Am instalat pe un server local cu AMPPS PHPBB3 (3.2.0) si am instalat tema we_clearblue dedicata pentru aceasta versiune.
Din ce am observat, in aceasta noua versiune (comparativ cu 3.0.x cu care eram obisnuit), in ACP nu mai exista posibilitatea de a modifica direct fisierele stilului. Am zis "ok", am facut cateva modificari in overall_header.html al stilului folosind notepad++ (am dorit sa elimin numele site-ului din header si sa pun un link nou catre pagina de informare cookies in meniu). Am salvat fisierul overall_header.html al stilului si l-am suprascris pe cel din folderul www al serverului ampps, exact in folderul stilului propriu zis.
La refreshul site-ului nu am vazut nicio modificare. Am modificat pana si footerul si tot asa, nicio modificare la refresh.
Putin ajutor, va rog?
Modificare tema din Panoul administratorului in phpBB 3.2.0
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.2.0
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Modificare we_clearblue 3.2.0
Salut,
Posibilitatea de a modifica template-ul temei a fost eliminată începând cu versiunea 3.1.x a phpBB.
Singura posibilitate ar fi să modifici fișierele via ftp exact cum ai făcut și acum.
Referitor la refresh, este necesar să cureți cache-ul forumului după fiecare modificare a template-ului/css-ului pentru ca modificările să aibă efect.
Alternativa ar fi să bifezi opțiunea Recompilează componentele vechi ale stilului din PA -> GENERAL -> Configurări încărcare și astfel nu va fi necesar să cureți mereu cache-ul.
Posibilitatea de a modifica template-ul temei a fost eliminată începând cu versiunea 3.1.x a phpBB.
Singura posibilitate ar fi să modifici fișierele via ftp exact cum ai făcut și acum.
Referitor la refresh, este necesar să cureți cache-ul forumului după fiecare modificare a template-ului/css-ului pentru ca modificările să aibă efect.
Alternativa ar fi să bifezi opțiunea Recompilează componentele vechi ale stilului din PA -> GENERAL -> Configurări încărcare și astfel nu va fi necesar să cureți mereu cache-ul.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: 3.2.0
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Re: Modificare we_clearblue 3.2.0
Salut,
Iti multumesc. Intr-adevar, a functionat prin recompilarea componentelor vechi ale stilului.
Iti multumesc. Intr-adevar, a functionat prin recompilarea componentelor vechi ale stilului.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Modificare tema din Panoul administratorului in phpBB 3.2.0
Cu drag.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro