Modificare tema din Panoul administratorului in phpBB 3.2.0

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.2.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
jugarugabi
Nou venit
Versiune: 3.2.0
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Modificare tema din Panoul administratorului in phpBB 3.2.0

Mesaj de jugarugabi »

Salutare,

Am instalat pe un server local cu AMPPS PHPBB3 (3.2.0) si am instalat tema we_clearblue dedicata pentru aceasta versiune.

Din ce am observat, in aceasta noua versiune (comparativ cu 3.0.x cu care eram obisnuit), in ACP nu mai exista posibilitatea de a modifica direct fisierele stilului. Am zis "ok", am facut cateva modificari in overall_header.html al stilului folosind notepad++ (am dorit sa elimin numele site-ului din header si sa pun un link nou catre pagina de informare cookies in meniu). Am salvat fisierul overall_header.html al stilului si l-am suprascris pe cel din folderul www al serverului ampps, exact in folderul stilului propriu zis.

La refreshul site-ului nu am vazut nicio modificare. Am modificat pana si footerul si tot asa, nicio modificare la refresh.

Putin ajutor, va rog?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Modificare we_clearblue 3.2.0

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Salut,

Posibilitatea de a modifica template-ul temei a fost eliminată începând cu versiunea 3.1.x a phpBB.
Singura posibilitate ar fi să modifici fișierele via ftp exact cum ai făcut și acum.

Referitor la refresh, este necesar să cureți cache-ul forumului după fiecare modificare a template-ului/css-ului pentru ca modificările să aibă efect.
Alternativa ar fi să bifezi opțiunea Recompilează componentele vechi ale stilului din PA -> GENERAL -> Configurări încărcare și astfel nu va fi necesar să cureți mereu cache-ul.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
jugarugabi
Nou venit
Versiune: 3.2.0
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: Modificare we_clearblue 3.2.0

Mesaj de jugarugabi »

Salut,

Iti multumesc. Intr-adevar, a functionat prin recompilarea componentelor vechi ale stilului.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Modificare tema din Panoul administratorului in phpBB 3.2.0

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Cu drag. 😊
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Scrie răspuns