Deci am instalat forumul pe www.coolfreepage.com ca pe 3x.ro inebunisem si am facut si vreo 3 ani de inschisoare ca am spart 2 calculatoare de la sala cand am vazut ca forumul nu merge.
Bun am instalat forumul tot si imi apare mesajul urmator in susul paginii.
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /users/coolfreepage.com/warforum/config.php:18) in /users/coolfreepage.com/warforum/includes/sessions.php on line 182
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /users/coolfreepage.com/warforum/config.php:18) in /users/coolfreepage.com/warforum/includes/sessions.php on line 183
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /users/coolfreepage.com/warforum/config.php:18) in /users/coolfreepage.com/warforum/includes/page_header.php on line 474
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /users/coolfreepage.com/warforum/config.php:18) in /users/coolfreepage.com/warforum/includes/page_header.php on line 476
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /users/coolfreepage.com/warforum/config.php:18) in /users/coolfreepage.com/warforum/includes/page_header.php on line 477
la fisierul page_header.php si alta ciudatenie la sesion.php. Mda as fi vrut sa pun @ inainte dar habar nu am care e linie 182 sau orice alta linie de acolo. Are cineva vreo idee? Pls help![/quote]
1. Data viitoare te rugam ori sa scrii mai mic (ai "marime text" in meniu) codul php ori sa scrii DOAR ce ne intereseaza.
2. Pentru a vedea liniile 182 si etc. foloseste un program serios gen Macromedia Dreamveawer sau Zend Studio sau EditPlus...
3. Eroarea a aparut din cauza unui header/popup (reclama, in mod cert) setata sa apara pe orice site, incompatibila cu phpBB. Rezolvarea este pe acest forum, in cadrul articolelor la "instalarea pe serverul lycos" (problema identica).
k mersi apropo nu uita am facut 3 ani de inchisoare pt. cat mama enervat. Oricum deci mersi ca mi-ai spus de edit plus. Sa rezolv odata probleama. Apropo dau o sticla de bere daca imi instaleaza si mie pe warforfrags.3x.ro cineva un forum phpbb. Pe bune. Sa imi dea mail ca ii dau toate datele surfer@mymail.ro . Chiar vb serios de bere nu gluma. Dar sa il vad instalat cat mai repede. Pls ca eu sunt cam bata cu 3x.ro.
HA.
Urmeaza te rog pasii instalari care's FOARTE CLAR explicati in acest forum, shi daca respecti intocmai il vei instala in mai putin de o zi.
PS: Nu trebuie sa fii vreun geniu' ca sa instalezi un phpBB, tocmai de asta e atat de folosit
Respect.
Ady omule, deci am urmat toti pasii pt. instalare pe 3x.ro si veste critical error cannot connect to database. Ma intrebam si yo ce sa pun acolo la database? Sa pun DB_ inainte de numele bazei de date sau nu? Ca primesc mesajul asta de fiecare data si e stresant.
conform specificatiilor din articolul Instalarea forumului pe serverul 3x.ro verifica fisierul config.php aflat in radacina forumului...daca nu e completat incearca sa-l compui tu asa cum este explicat acolo
Cum sa zic yo deci nu reusesc. Am incercat tot. Apropo vresiunea este in engleza. Avetzi un config in Engleza pt. phpbbb pt 3x.ro ?
Sunt diepeeeeeerat ca am o pagina www.war-for-frags.go.ro si e o cupa de CS si am nevoie urgenta de un foum. Puteti sa il instalati dumneavoastra daca va dau parola si alea. Ca sunt cam bata si m-am saturat!
Man am 2 conturi si la 3x.ro si la coolfreepage dar la nici unu nu merge! Asa e ciudat. Si as vrea sa mearga pe 3x.ro mai mult. Mil instaleaza cineva ? Ii dau parola tot numa sa il puna acolo!
yUrY scrie:Cum sa zic yo deci nu reusesc. Am incercat tot. Apropo vresiunea este in engleza. Avetzi un config in Engleza pt. phpbbb pt 3x.ro ?
Sunt diepeeeeeerat ca am o pagina www.war-for-frags.go.ro si e o cupa de CS si am nevoie urgenta de un foum. Puteti sa il instalati dumneavoastra daca va dau parola si alea. Ca sunt cam bata si m-am saturat!
Treaba e ca io vad forumul instalat, shi mai sunt shi 8 membrii inscrisi
Deci chiar nu vad care ar fii problema.
PS: intre noi fie vorba, renuntza la litera mare/litera mica because arata naspa! E chiar lame. Si apropos...verifica si tu de erori gramaticale ca io nu mai calc p-acolo
Glumeam, evident.