http://romanian.xhost.ro
cei asa special despre forumul asta??? pai l-am instalat acum aproape 6 zile shi deja au fost postate 400 de measaje...
http://romanian.xhost.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
SI ce-i asa tare daca ai 400 mesaje??? Vad ca ai doar 13 utilizatori... pai sunt prietenii tai care tot palavragesc acolo, pe forum. Nu inteleg
. Cat despre design (stil, banner etc) merge... Dar arata caraghios steagul Romaniei... se potriveste cu numele: Romanian Pride. Forumurile si categoriile sunt structurate bine (chiar daca e iar un forum despre tot si toate). Bafta cu reclama!

- MunteniaTeam
- Utilizator înregistrat
Cauta-ti raspunsurile la cerere pe forumul tau, la UTILIZATORII TAI !Blader scrie:vrau nishte sugestiice sa mai adaug/modific/sterg
multzam
Pentru ei, nu pentru noi ai facut acel forum.
Btw... eu am avut peste 14.000 de posturi in mai putin de 8 luni la 68 de utilizatori; cu toate astea, am decis sa il trec in stand-by pana apare kernelul de la Olympus. Nu cantitatea ci calitatea primeaza; in orice.
Parere personala, desigur.

- BuGsY
- Fost coleg
Vezi forumul Anunţuri şi prezentări de MODificări şi instalează ceea ce crezi tu că este necesar pentru forumul tău.Blader scrie:am intrebat shi utilizatorii de pe forum... au vrut stil nou, smilies shi galerie foto... lea-m dat... faza e ca nici unul din ei nu se pricepe la phpBB si de aia intreb aici ce Mod-uri as putea sa adaug pt al face mai interesant
De preferat este să şi marchezi subiectele ce prezintă MODificările pentru a fi înştiinţat de noile versiuni ale acestora.