mxReloaded in limba romana
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
mxReloaded in limba romana
Pentru fanii mxReloaded am tradus butoanele temei si in limba romana;
As dori sa aflu parerea voastra despre aceasta traducere si de asemenea propunerile voastre de modificare (daca este cazul).
Download: mx Reloaded in limba romana.
Demo: mx Reloaded in limba romana.
Atentie! Traducerea este fara diacritice.
In prezent se lucreaza si la una cu diacritice care va aparea in maximum 2 luni din cauza putinului timp liber existent.
As dori sa aflu parerea voastra despre aceasta traducere si de asemenea propunerile voastre de modificare (daca este cazul).
Download: mx Reloaded in limba romana.
Demo: mx Reloaded in limba romana.
Atentie! Traducerea este fara diacritice.
In prezent se lucreaza si la una cu diacritice care va aparea in maximum 2 luni din cauza putinului timp liber existent.
Ultima oară modificat 31-Aug-2003, 22:19:47 de către mihaitza, modificat de 6 ori în total.
- mihaitza
- Fost coleg
Răspunde
Da, in prezentarea oficiala a lui Daniel.AdY scrie:Mai e intr'un loc exact acelasi link![]()
Tema nu este creatia mea; Creatiile mele sunt butoanele in limba romana [fara_diacritice]AdY scrie: Cat despre theme, e...frumoasa, atata vreme cat ti-a placut mult prea mult filmul.
Cat despre film, nu am apucat sa vad Reloaded numai Matrix (care mi-a placut) dar avand in vedere numarul mare al fanilor MATRIX am considerat ca dupa aparitia acestei teme va fi folosita (si este) si de romani si este nevoie de o traducere.
Adevarul este ca este destul de inschisa, si unul dintre subiectele din phpBB a fost chiar acesta.AdY scrie:Eu insa nu consider ca o astfel de tema "poate fii folosita", ca sa zic asa.![]()
Multumesc.AdY scrie: Oricum, felicitari pentru traducere!
Sper ca nu iti place ca tema, nu ca si traducere.AdY scrie: PS: don't take it personal, dar nu'mi place

-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Desigur, vorbeam despre tema. De ce am spus ca e inchisa? Pentru ca se adreseaza unui numar redus de utilizatori, fiind potrivita (cel putin in conceptia mea) numai in cadrul unui forum cu referire stricta la Matrix
Oricum, traducerea este foarte reusita. Si DA, stiu ca butoanele au fost traduse
Inca odata, sincere felicitari, and "keep up the good work"

Oricum, traducerea este foarte reusita. Si DA, stiu ca butoanele au fost traduse

Inca odata, sincere felicitari, and "keep up the good work"

- danielt
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Imaginile necesare forumului cu textul in limba romana pot fi downloadate, acum, si de pe www.phpbb.ro.
- mihaitza
- Fost coleg
Re: mxReloaded in limba romana
Chiar dacă vă aşteptaţi ca în 3 septembrie să apară şi versiunea cu diacritice.... Nu vreau să vă dezamăgesc dar....... nu am timp ... totuşi sper ca până maxim în 14 septembrie 2003 să apară şi versiunea cu diacritice.În 3 iulie, mihaitza scrie: In prezent se lucreaza si la una cu diacritice care va aparea in maximum 2 luni din cauza putinului timp liber existent.