forum cu subcategorie
forum cu subcategorie
cum pot sa fac un forum cu subcategorie?
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Kakarott, e mai potrivit sa-ti editezi mesajul daca nu s-a raspuns la el, decat sa scrii in continuu 100 de mesaje. E mai potrivit de asemenea ca fiecare problema sa fie discutata intr-un topic separat, nu la gramada.
cum pot sa fac un forum cu subcategorie? -> Categories Hierarchy (sub-forums)
cum pot sa pun o imagine la fiecare sectiune?, cum pot sa pun o imagine in fata fiecarui forum? -> Categories & Forums icons
cum pot sa fac un forum cu subcategorie? -> Categories Hierarchy (sub-forums)
cum pot sa pun o imagine la fiecare sectiune?, cum pot sa pun o imagine in fata fiecarui forum? -> Categories & Forums icons
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am si eu o intrebare..
exista vreun risc sa nu mearga sa fac un subforum la un forum dupa ce instalez mod-ul ?
eu am versiunea de phpBB 2.2.1 iar versiunea mod-ului este 2.1.4 ... are vreo importanta ?
totusi, nu vreau sa stau 3 ore la instalarea mod-ului si sa constat dup-asta ca am lucrat degeaba si ca nu pot sa-mi fac subcategorie...
m-am si speriat cand am vazut cat de mare e Categories hierarchy 2.1.4 si cand am vazut ca trebuie modificate peste 60 de fisiere
exista vreun risc sa nu mearga sa fac un subforum la un forum dupa ce instalez mod-ul ?
eu am versiunea de phpBB 2.2.1 iar versiunea mod-ului este 2.1.4 ... are vreo importanta ?
totusi, nu vreau sa stau 3 ore la instalarea mod-ului si sa constat dup-asta ca am lucrat degeaba si ca nu pot sa-mi fac subcategorie...
m-am si speriat cand am vazut cat de mare e Categories hierarchy 2.1.4 si cand am vazut ca trebuie modificate peste 60 de fisiere