Modificare culori în pagina principală/Cine este conectat
Modificare culori în pagina principală/Cine este conectat
Salut
Vreau sa modific culoarea cu care este scris "admin"-ul din pagina principala.
Am citit articolele:
kb.php?mode=article&k=49
kb.php?mode=article&k=48
...insa problema e ca nu gasesc fisierele despre care se vorbeste acolo.
Va rog sa ma ajutati. Unde gasesc header_page.php si viewonline.php ??
Poate ca denumirea lor este modificata, sau nu stiu ...
Le-am cautat aici: /public_html/forum/templates/template/ insa n-am gasit nimic. Si toate de aici sunt fisier.tpl da nu fisier.php
Aici: /public_html/forum/ am gasit fisierul viewonline.php si am facut modificarile necesare, insa culoarea nu s-a schimbat.
In fisierul /public_html/forum/includes/page_header.php am facut modificarile descrise aici: kb.php?mode=article&k=48 insa nu coincid multe chestii, de ex. rindurile. Si nici chiar codul, este modificat. Dupa ce am facut modificarea, tot nu s-a schimbat in culoarea care o doream.
Va rog sa ma ajutati.
Vreau sa modific culoarea cu care este scris "admin"-ul din pagina principala.
Am citit articolele:
kb.php?mode=article&k=49
kb.php?mode=article&k=48
...insa problema e ca nu gasesc fisierele despre care se vorbeste acolo.
Va rog sa ma ajutati. Unde gasesc header_page.php si viewonline.php ??
Poate ca denumirea lor este modificata, sau nu stiu ...
Le-am cautat aici: /public_html/forum/templates/template/ insa n-am gasit nimic. Si toate de aici sunt fisier.tpl da nu fisier.php
Aici: /public_html/forum/ am gasit fisierul viewonline.php si am facut modificarile necesare, insa culoarea nu s-a schimbat.
In fisierul /public_html/forum/includes/page_header.php am facut modificarile descrise aici: kb.php?mode=article&k=48 insa nu coincid multe chestii, de ex. rindurile. Si nici chiar codul, este modificat. Dupa ce am facut modificarea, tot nu s-a schimbat in culoarea care o doream.
Va rog sa ma ajutati.
Modificarile care le-am facut in fisierul /public_html/forum/includes/page_header.php
linia 124:
am modificat-o in:
linia 379:
am modificat-o astfel:
Astea sunt modificarile care le-am facut, insa rezultatele nu sunt cele care le doresc... de fapt nu se prea vad rezultate.
Ajutati-ma va rog.
linia 124:
Cod: Selectaţi tot
$style_color = '';
if ( $row['user_level'] == ADMIN )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#' . $theme['fontcolor3'] . '"';
}
$style_color = '';
{
$username = '<b style="color:#FF0000">' . $username . '</b>';
}
'L_WHOSONLINE_ADMIN' => sprintf($lang['Admin_online_color'], '<span style="color:#' . $theme['fontcolor3'] . '">', '</span>'),
'L_WHOSONLINE_ADMIN' => sprintf($lang['Admin_online_color'], '<span style="color:#FF0000">', '</span>'),
Astea sunt modificarile care le-am facut, insa rezultatele nu sunt cele care le doresc... de fapt nu se prea vad rezultate.
Ajutati-ma va rog.
- reeait
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu

Din "Panoul administratorului" te duci la "Administrare stiluri"... de acolo alegi stilul care te intereseaza (de ex. subSilver) si schimbi culoarea moderatorului in "Font Colour 2" si cea a administratorului in "Font Colour 3". Fii atent ca aceste modificari 'afecteaza' si altceva (pentru aceasta citeste descrierea in dreptul fiecarui "Font Color").

reeait ceea ce spui tu este prima metoda
am incercat-o, insa s-a modificat si alte chestii si de aia am ales a doua metoda
La ce te referi?
De ex. mie mi s-a schimbat in rosu Forum, Subiecte, Mesaje, Ultimul mesaj ... toate chestiile care sunt scrise sus. Cum sa le fac sa nu se schimbe si culoarea lor?
am incercat-o, insa s-a modificat si alte chestii si de aia am ales a doua metoda
pentru aceasta citeste descrierea in dreptul fiecarui "Font Color"
La ce te referi?
De ex. mie mi s-a schimbat in rosu Forum, Subiecte, Mesaje, Ultimul mesaj ... toate chestiile care sunt scrise sus. Cum sa le fac sa nu se schimbe si culoarea lor?
Iata cum am rezolvat problema:
public_html/includes/page_header.php
linia 126:
o schimbi in:
Eu am facut modificarile astfel incit adminul sa fie scris cu culoarea rosie.
linia 379:
o schimbi in:
Deschizi fisierul: /public_html/forum/viewonline.php
linia 114:
o schimbi in:
Succes!
public_html/includes/page_header.php
linia 126:
{
$style_color = 'style="color:#' . $theme['fontcolor3'] . '"';
}
{
$style_color = 'style="color:#FF0000"';
}
linia 379:
'L_WHOSONLINE_ADMIN' => sprintf($lang['Admin_online_color'], '<span style="color:#' . $theme['fontcolor3'] . '">', '</span>'),
'L_WHOSONLINE_ADMIN' => sprintf($lang['Admin_online_color'], '<span style="color:#FF0000">', '</span>'),
linia 114:
{
$username = '<b style="color:#' . $theme['fontcolor3'] . '">' . $username . '</b>';
}
{
$username = '<b style="color:#FF0000">' . $username . '</b>';
}
Succes!