Aphrodite acum si in romana!

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
rev
Nou venit

Aphrodite acum si in romana!

Mesaj de rev »

Salutare,

Am facut un pachet de butoane romanesti pentru unul din multele stiluri apartinatoare domnului CyberAlien: Aphrodite (Demo 1 - varianta albastra si Demo 2 - varianta verde).

Screenshot
Imagine

Download

Aphrodite (versiunea engleza): [.zip]
Aphrodite Green (versiunea engleza): [.zip]

Pachetul de butoane romanesti: [.zip]

Note

Butoanele sunt fara diacritice.
Acest stil functioneaza mai bine in conjunctie cu eXtreme Styles mod.
rev
Nou venit

Mesaj de rev »

Feedback ceva?
Sa stiu daca am facut treaba buna... :)
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Bv... e bine facut, dar nu e mare lucru. Poate e folositor pt acei admini care nu vor sa-si petreaca prea mult timp modificand forumul lor.

O intrebare ? Ai varianta PSD a butoanelor originale si ai modificat-o pe aceea ?
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
rev
Nou venit

Mesaj de rev »

Da, era disponibil la download PSD-ul. Am facut rost de font-urile necesare si i-am dat bice. Mai mult mi-a luat sa fac butonasele cu textul transparent (IP, Citat, Modifica, etc) dar pana la urma ajutat de sfaturile autorului template-ului m-am descurcat.

Mie varianta albastra mi se pare o tema potrivita pentru forumurile de calculatoare sau de tehnologie. Arata destul de techy asa... Ma rog, mie unul mi-a placut tema, de aia m-am pus s-o traduc.
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”