Cum pot sa inserez un banner?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot sa inserez un banner?
salut,
Cum pot sa inserez un banner pentru care trebuie sa adaug trei secvente htm, astfel:
prima - Acest cod trebuie inserat la inceputul fisierului HTML, imediat dupa tag-ul <BODY>
a doua - Acest cod trebuie inserat in fisierului HTML, in pozitia in care se va afisa banner-ul
a treia - Acest cod trebuie inserat la sfarsitul fisierului HTML, imediat inainte de tag-ul </BODY>
10Q
Cum pot sa inserez un banner pentru care trebuie sa adaug trei secvente htm, astfel:
prima - Acest cod trebuie inserat la inceputul fisierului HTML, imediat dupa tag-ul <BODY>
a doua - Acest cod trebuie inserat in fisierului HTML, in pozitia in care se va afisa banner-ul
a treia - Acest cod trebuie inserat la sfarsitul fisierului HTML, imediat inainte de tag-ul </BODY>
10Q
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Re: Cum pot sa inserez un banner?
Tag-ul <Body> se gaseste in fisierul templates/subSilver/overall_header.tpl.geovadim scrie:prima - Acest cod trebuie inserat la inceputul fisierului HTML, imediat dupa tag-ul <BODY>
Poti pune - in functie de locul unde vrei sa apara bannerul - codul in trei fisiere: overall_header.tpl, overall_footer.tpl si index_body.tpl.a doua - Acest cod trebuie inserat in fisierului HTML, in pozitia in care se va afisa banner-ul
Tag-ul </Body> se gaseste in fisierul templates/subSilver/overall_footer.tpl.a treia - Acest cod trebuie inserat la sfarsitul fisierului HTML, imediat inainte de tag-ul </BODY>
- danielt
In overall_header, dupa ce se termina lungul sir al css-urilor cauta secventa de cod:
Cod: Selectaţi tot
<body bgcolor="{T_BODY_BGCOLOR}" text="{T_BODY_TEXT}" link="{T_BODY_LINK}" vlink="{T_BODY_VLINK}" />
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Ok, am pus si merge.
Am o rugaminte sa te uiti daca poti la adresa www.onlinesport.ro/forum si sa imi spui de ce se vad asa de jos bannerul si sigla. Inainte sigla era lipita de partea de sus a paginii, acum se afla la cativa centimetri mai jos.
Am o rugaminte sa te uiti daca poti la adresa www.onlinesport.ro/forum si sa imi spui de ce se vad asa de jos bannerul si sigla. Inainte sigla era lipita de partea de sus a paginii, acum se afla la cativa centimetri mai jos.
- danielt
Scriptul:
este pus ciudat, adica intre sfarsitul un container <tr></tr> si inceputul altuia. Creeaza o linie noua si pune codul sau gaseste-i alta pozitie. Asa cum este acum este in afara oricarei conceptii de cod
Cod: Selectaţi tot
<!-- BOOM v1.0 S142 -->
.
.
.
<!-- /BOOM v1.0 S142 -->