Am o intrebare dar nu stiu daca isi are locul aici...
Am un site pe care este bagat un CMS (portal)... mi-am facut si un subdomeniu... iar pe celalalt site am iar bagat un alt CMS, mai mult pentru download.
In CMS-ul principal am forum, baza de date, cu useri... si chestia e ca as vrea ca vizitatorii sa poata intra pe al doilea CMS doar daca au deja cont in primul. mai pe scurt va dau un demo in url-uri:
primul site www.cms.ro/index1.php
al doilea: www.cms.ro/subdomeniu/cms/index2.php
in index1.php as vrea sa pun link catre index2.php ca doar userii inregistrati pe primul CMS sa poata accesa si al doilea, iar daca vizitatorii incearca in browser url-ul direct catre cel de-al doilea, sa le apara o eroare cu un text de genul: trebuie sa va autentificati ca sa vizualizati continutul.
Sper ca ati inteles cum sta treaba si v-as ruga sa ma ajutati daca aveti vreun cod php+html care ma poate ajuta.
Multumesc!
Link dintr-un site in altul
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !