Site de suport pentru un soft

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
niceman
Utilizator înregistrat

Site de suport pentru un soft

Mesaj de niceman »

Deci... vreau sa fac un site in romana in care sa ajut uilizatorii romani in legatura cu un soft! Ceva gen phpbb.ro (adik site oficial www.phpbb.ro dar in romana este www.phpbb.ro) si ma intereseaza daca am voie sa fac acest lucru! Mentionez ca soft-ul este free iar pe site se va specifica ca nu este site-ul oficial... si se va pune o adresa catre acel site!

Are careva idee daca am voie sa fac acest site? sau tre sa le cer lor voie?
Ultima oară modificat 21-Oct-2005, 11:55:13 de către niceman, modificat 1 dată în total.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: ...Parere!

Mesaj de dorin »

niceman scrie:Deci... vreau sa fac un site in romana in care sa ajut uilizatorii romani in legatura cu un soft! Ceva gen phpbb.ro (adik site oficial www.phpbb.ro dar in romana este www.phpbb.ro) si ma intereseaza daca am voie sa fac acest lucru! Mentionez ca fost-ul este free iar pe site se va specifica ca nu este site-ul oficial... si se va pune o adresa catre acel site!

Deci :wink: nu ai cum sa mai faci phpbb.ro :D
niceman
Utilizator înregistrat

Re: ...Parere!

Mesaj de niceman »

dorin scrie:
niceman scrie:Deci... vreau sa fac un site in romana in care sa ajut uilizatorii romani in legatura cu un soft! Ceva gen phpbb.ro (adik site oficial www.phpbb.ro dar in romana este www.phpbb.ro) si ma intereseaza daca am voie sa fac acest lucru! Mentionez ca fost-ul este free iar pe site se va specifica ca nu este site-ul oficial... si se va pune o adresa catre acel site!

Deci :wink: nu ai cum sa mai faci phpbb.ro :D
pai nu asta vreau sa fac.. eu vreau sa fac la un soft ma!! :lol:
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Si de ce nu-l faci ?

Bafta :)