Sunt utilizatorul vasile s eu nu am fost in stare sa imi fac un user aici si im pus pe cineva... dar nu i-am spus parola de la contul meu.
Asa caam uitat-o şi apoi am cerut alta... am primit-o pe mail si m-am logat apoi am sters mailul cu gandu ca mi-o schimb dar nu am reusit si aucum nu stiu ce sa mai fac...
Am intrat cu acesta cu gandul ca nu va suparati.
Problema grava
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu mi se pare un lucru frumos din partea nimănui să intre cu numele de utilizator şi parola altuia. Chiar dacă în acest caz parola ar fi intuitivă, acest cont poate fi al unei persoane, şi nu un cont de test.
Puteai foarte bine să ne trimiţi un email, cum ai mai făcut.
Cât despre problema ta, parola îţi va fi retrimisă nelimitat atât timp cât îţi cunoşti numele de utilzator şi emailul.
Puteai foarte bine să ne trimiţi un email, cum ai mai făcut.
Cât despre problema ta, parola îţi va fi retrimisă nelimitat atât timp cât îţi cunoşti numele de utilzator şi emailul.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
foloseste formularul de la adresa profile.php?mode=sendpassword si o sa-ti se genereze alta parola dupa ce o validezi prin mail !