Forum phpBB imbogatit.

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !

Ati dori un forum phpBB impreuna cu cele mai "bune" MOD'uri?

Chestionarul s-a închis pe data de 18-Aug-2003, 16:24:36

Da
2
33%
Nu, prefer sa adaug singur MOD-urile care imi plac cel mai mult
4
67%
Depinde de MOD-urile instalate
0
Niciun vot
Forumul meu e perfect asa cum e
0
Niciun vot

Voturi totale: 6

AdY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Forum phpBB imbogatit.

Mesaj de AdY »

De multe ori am privit pagina phpBBfm gandindu-ma cat de interesant pare un forum cu mult mai multe optiuni. Loteria, punctele, quizurile si multe altele nu pot decat sa sporeasca gradul de "entertainment" din cadrul unei comunitati. Cel putin in viziunea mea.
Am creat acest chestionar pentru a imi face (sau pentru a NE face) o opinie cu privire la "dorinta utilizatorului".
V-ar place sa downloadati/instalati un forum gata configurat cu moduri precum at-a-glance, birthday, lottery si alte moduri? V-as ruga daca se poate sa argumentati. In cazul in care ati dori un asemenea forum, CE anume vreti sa cuprinda, iar in cazul in care nu il doritzi...de ce anume.
Multumim.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Eu totuşi rămân la părerea mea că fiecare poate să îşă adauge ceea ce doreşte. De exemplu MOD-ul birthday cere data naşterii, care unii doresc să o păstreze confidenţială.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Şi totuşi am putea face unul în care să fie inclus limba română şi at-a-glance pentru că văd că este foarte utilizat.

Poate în timpul liber mă apuc eu să îl fac (zilele astea) pentru că este ceva foarte simplu şi nici nu sunt nu-ştiu-ce moduri.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Am reuşit de am downloadat toate fişierele necesare şi urmează să le asamblez.
yUrY
Utilizator înregistrat

deci

Mesaj de yUrY »

ady daca faci un forum cu toate modurile instalate afla ca nimeni nu o sa mai aiba nevoie de ajutor, nimeni nu o sa mai invete php (ca de fapt inveti lucrand cu phpbb) si toti astapta ca totul sa fie lansat direct si nu isi instaleaza ei modurile. Apropo o pagina prea incarcata pe o connex dial-up itzi trebuie 10 min sa se incarce toata pagina (da na sa fim seriosi ai toate modurile) + ca devine enervant pentru ochi si vizitatorul pleaca de pe site si .... Apropo asta am incercat-o si weu pe www.warforfrags.3x.ro cand era forumul si am fost injurat pe mIRC de toti + ca nu aveam utilizatori inregistrati deoarece dura prea mult sa se incarce pagina. Nu ma laud dar consider ca modul qreply de mine merita sa fie pus ca te scuteste de incarcarea pagini de reply. Plus ca vezi si ce a fost postat inainte :P. Si e mai usor. (wow ce mult am scris) (ma doare tasta :P )
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Păreri, păreri.....
DA, aşa este.... multe MOD-uri sunt inutile, nu pot să te contrazic.

Dar modul at-a-glance propus de mine este chiar folosit de majoritatea persoanelor cu forum ... chiar şi de phpbb.com

Şi atât! numai at-a-glance.
yUrY
Utilizator înregistrat

Mesaj de yUrY »

Sa zicem ca instalezi mai multe moduri din aceeasi categorie, stii ce se intampla :? Se iau la cearta daca sunt un pic cam asemanatoare. Plus ca tre sa tii pasul cu ultimele moduri ultimele versiuni ale lor si pana la urma devine o cacealma de preferabil il lasi doamnee iartama. Plus de ce ii zice OPENTOOLZ (libertate totala)
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Da, ai dreptate tu dar.... at-a-glance-ul nu a mai fost updatat de la versiunea 2.0 a phpBB
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

1. Daca viteza utilizatorilor ar fi de urmarit, atunci "scule" precum Flash, animatii precum *.gif'urile si multe altele ar trebui "aruncate", toata lumea creand doar pagini TEXT.
2. Nu vad cu ce ingreuneaza un modul viteza unei pagini. Pentru 10KB? HA?
3. In cazul tau yury, mult mai mult incarca tema decat orice alt addon. Te asigur.
4. Poate ca, intr-adevar, m-am pripit cand am pomenit de realizarea unui astfel de forum. Se vede treaba ca unii nu-si prea dau interesul, iar altii vin cu argumente "total aiurea".
5. PHP inveti instaland phpBB? LOL?
6. In nici un caz nu ar fi fost vorba de instalarea unor MOD'uri si addonuri care s-ar fi batut cap in cap. Da' deh.
Cred ca threadul ar trebui inchis :x
yUrY
Utilizator înregistrat

Mesaj de yUrY »

(php)bb cred ca cateva functii le inveti lucrand cu phpbb chit ca esti bata in de astea cu timpul devii mai destept !
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”