Am si io o serie de intrebari !!!

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
bibo
Utilizator înregistrat

Am si io o serie de intrebari !!!

Mesaj de bibo »

Va rog in primu rand sa imi datzi raspunsul doar dak stitzi si sa nu ma directionati spre alte site`uri care ... nu imi arata nimic .. In fine ..
1 As dori sa stiu daca imaginea din fata forumului se poate marii si va rog sa imi explicati cum ?
2 Se poate sa scriu ceva deasupra forumurior , ca de exemplu un text .. sau un tabel cu un text (marquee) care urca .. Ceva de genul : http://s14.invisionfree.com/Hogwards_school_
3 Se poate pune o imagine de background .. pentru ca pe alte forumuri eu am vazut ...
Multumesc Anticipat :P
bibo
Utilizator înregistrat

Am mai uitat ceva sa adaug

Mesaj de bibo »

Referitor la BackGround Image ... Am dat la editare stil .. la imagine de background ... am scris numele imagini ... si /images/imagine.jpg si imagine.jpg si tot nu merge. Imaginea este copiata in "stilulales"/images/imagine.jpg si tot nu merge.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Am mai uitat ceva sa adaug

Mesaj de flowers »

bibo scrie:Referitor la BackGround Image ... Am dat la editare stil .. la imagine de background ... am scris numele imagini ... si /images/imagine.jpg si imagine.jpg si tot nu merge. Imaginea este copiata in "stilulales"/images/imagine.jpg si tot nu merge.
Cum pot sa fac fundalul cum l-ati facut voi ???
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”