useri care au vizitat site-ul azi?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Kwas
Utilizator înregistrat

useri care au vizitat site-ul azi?

Mesaj de Kwas »

salut. am vazut pe niste forumuri ca pot aparea in caseta cu statisticile si lista de useri care au vizitat in acea zi forumul si nu numai numarul lor. aveti idee cum se procedeaza? merci boys.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

aici ai cautat ?

vezi si viewtopic.php?t=232
HelpClaSs
Utilizator înregistrat

Mesaj de HelpClaSs »

Si cum instalez unul din acele moduri ? am downloadat cateva si am citit info.txt de la fiecare dar nu spune nici unul cum se isntaleaza, un bag fisierele/folderele respective si asa mai departe. Am vrut sa instalez: Most Active Topicstarter dar nu stiu cum. Un pic de ajutor ar fii bun.
pushtyu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pushtyu »

info.txt? ar fi bine sa citesti install.txt,de obicei la MOD-uri ai aceleasi foldere ca folderele phpbb,pe scurt, ex: ce gasesti in folderul admin din MOD-ul respectiv bagi in folderul admin din forum ,images din MOD in images din forum..etc,dupa ce ai facut aceasta operatie trebuie sa editezi anumite fisiere cum iti zic ei in install.txt
HelpClaSs
Utilizator înregistrat

Mesaj de HelpClaSs »

Dar nu exista install.txt. Am luat un mod despre topics care are folderul: most_active_topicstarter in care mai sunt 2 foldere, lang_english si lang_russian (in fiecare din aceste 2 foldere este cate un fisier lang.php) dupa care mai sunt 3 fisiere, module.php, module.tpl si info.txt. Asta este tot, nu mai sunt alte fisiere pe langa acestea.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

trebuie sa fie niste instructiuni in fiserele modului de statistici

viewtopic.php?t=232

s-ar putea ca dupa ce instalezi MOD-ul sa ai un director modules sau ceva asemanator unde sa pui modulele de statistici pe care vrei sa le folosesti.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”