butoane
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: butoane
Nu am reusit sa accesez site-ul. Trimiteni-le pe email

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: re:
l-am inchis si l-am redeschis in speranta ca poate o sa raspunda sau macar sa faca sa mearga link-ul specificatIronAngel scrie: corect! dar cine s-a uitat la data !ar fi si mai nice daca a-ti inchide subiectul
![]()

-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Ajutor
buna, incerc sa pun pe picioare un forum al Universitatii de teatru si film. Adresa provizorie este la www.all4web.ro/unatc/forum
...As avea nevoie de ajutor sa schimb butoanele care sunt in engleza...Le editez in fotosop? Habar nu am cum sa le traduc fara sa le fac sa arate ca o varza...Help me pliiz...
...As avea nevoie de ajutor sa schimb butoanele care sunt in engleza...Le editez in fotosop? Habar nu am cum sa le traduc fara sa le fac sa arate ca o varza...Help me pliiz...

- BuGsY
- Fost coleg
- Server: Windows
Văd că forumul tău foloseşte template-ul subSilver, ai fişierele pentru limba română, dar nu şi butoanele, iar pentru acesta avem Fişiere de localizare în limba română -> Imagini pentru subSilver.
Dacă doreşti să faci butoane pentru alte template-uri, atunci ia legătura cu autorul acesteia şi cerei sursa originală a butoanelor.
Dacă doreşti să faci butoane pentru alte template-uri, atunci ia legătura cu autorul acesteia şi cerei sursa originală a butoanelor.