Nu am meniul configurare generala
Nu am meniul configurare generala
nu am in administrae gen. meniul configurare generala deci nu pot schimba mai nimic.imi apar insa inainte de meniuri tot in frmeul din stnga o grmada de cod cred php. ce faaac fara conf. gen???? o fi de la pachetul de lb romana? cum sa bag engleza iar????
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Părerea mea este că nu ai instalat corect forumul.
du-te la phpbb.com şi downloadează ultima versiune
vino aici la down.php şi downloadează ultima versiune a traducerii.
introdu pachetul de limba română în cadrul forumului pe computerul tău dar fără a şterge limba engleză
pune folderul rezultat pe server
instalează corect din nou forumul
Atenţie! când ştergi actualul forum să ştergi şi baza de date sau dacă nu să pui alt prefix la noua instalare.

Atenţie! când ştergi actualul forum să ştergi şi baza de date sau dacă nu să pui alt prefix la noua instalare.
- yUrY
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Deci
Cum sa spun yo daca cineva a studiat config.php de la forum observa ca meniul si pagina de administrare ori nu se incarca ori se incarca cu pauze (adica odata da odata nu ). Asta de obicei la 3x si celelalte servicii gratuite.
. Ce sa spun vezi si cum e setat config.php si/sau reinstaleaza forumul. (fati backup la baza de date )
)

- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Incearca: http://nume_domeniu/forum/admin/admin_board.php?mode=configsupradoza scrie:celelalte meniuri le vad toate, in afara de configurare generala....ce chestie ciudata:(
Aceasta ar fi o scurtatura spre Configurare Generala, dar si eu cred ca in perioada in care ai facut instalarea ceva nu a mers cum trebuie pe server. Poate o reinstalare de la zero nu este cea mai proasta solutie