Asta e un forum la care am lucrat ceva. a fost o problema pentru a fost hostat de un server de winows si acum e pe unix si am pierdut baza de date, (acum nu prea ma pricep? vreau sa stiu daca se putea face inlocuirea sa pot salva baza de date de pe windows si sa o pun pe unix)
Alceva este ca am inlocuit majoritate imaginilor inclusiv css-ul numai ca nu pot modifica culoare de margine la doua table-uri si daca inlocuiesc in fisierul css nu merge. Ce recomndati sa fac?
Thx.
CXE
cxe@parazitii.us
http://www.parazitii.us
http://forum.parazitii.us/index.php
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
poate ca da
numai ca cei de la support au fost deranjati ca eu am schimbat hostu pe serverele mele si probabil ca nu si-au dat interesu, am pierdut cel putin 100 de useri asta e mai grav
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
...
poate le faci o mica reclamatie / un mare scandal
cu toate ca in Romania.......nimeni nu are nici o treaba sau nu isi asuma responsabilitatea pentru astfel de pierderi

- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Salvarea bazei de date, din cand in cand, este necesara si recomandabila.cxe scrie:vreau sa stiu daca se putea face inlocuirea sa pot salva baza de date de pe windows si sa o pun pe unix)
Acest lucru se face intrand ca administrator (Panoul Administratorului - Go to Administration Panel). In partea dreapta a panoului (frameul cu meniul - Administration) se gaseste categoria General Admin/Backup Database . Iti va aparea un meniu din care vei alege: Full backup. Astfel, TOATA baza de date, inclusiv informatiile despre useri, vor fi salvate intr-un fisier pe calculatorul tau local: phpbb_db_backup.sql.php. Fisierul contine simple instructiuni mysql de insert.
Dupa ce ai salvat si ai acest fisier pe calculatorul tau, deschizi noul foum, intri ca administrator si tot din meniul din partea dreapta alegi: Restore Database. Vei apasa pe Browse si vei "culege" fisierul salvat apoi: Start Restore.
Nu conteaza daca serverul este Unix, Linux sau Windows. Instructiunile mysql din fisier sunt aceleasi.
Singura problema poate sa apara daca fisierul salvat are peste 2MB. In mod implicit Apache-ul nu face update la fisiere de peste 2MB. Daca ai probleme scrie-ne din nou

Aici nu inteleg ce vreicxe scrie: Alceva este ca am inlocuit majoritate imaginilor inclusiv css-ul numai ca nu pot modifica culoare de margine la doua table-uri si daca inlocuiesc in fisierul css nu merge. Ce recomndati sa fac?

Am incercat
am incercat sa salvez baza de date, dat imi aparea o eroare ma ducea mereu la login page si tot asa cand voiam sa salvez baza de date. mentionez ca asta era pe serveru' de windows, hostu vechi. acum e pe unix si merge salvata.
cxe
cxe@parazitii.us
cxe
cxe@parazitii.us
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Salvarea bazei de date nu ar trebui sa fie influentata de SO-ul serverului. Am vazut forumuri si pe Unix si pe Windows si backup-ul a functionat.
In cazul tau s-ar putea sa fie vorba de o instalare gresita a forumului !? sau de o rea vointa a adminului !? desi nu prea vad cum
Baza de date poti sa o accesezi prin phpMyAdmin ? Daca nu ai tools-ul instalat, instaleaza-l si acceseaza baza de date. Apoi exporto obisnuit -> copy, paste in phpMyAdmin pe cealalta baza de date
In cazul tau s-ar putea sa fie vorba de o instalare gresita a forumului !? sau de o rea vointa a adminului !? desi nu prea vad cum

Baza de date poti sa o accesezi prin phpMyAdmin ? Daca nu ai tools-ul instalat, instaleaza-l si acceseaza baza de date. Apoi exporto obisnuit -> copy, paste in phpMyAdmin pe cealalta baza de date

cxe : eu acum fac un template si tot mam saturat de el ! Si acum o intrebare , miai putea transmite templateul ? Daca da transmite pe byoalien@moldova.cc ! Apropo de baza de date : cxe asa sa inteleg ca doresti sa teci fileurile de la un sistem de operare la altul da? Atunci e un cd-r si inscrieti
! Sper ca nu mam confundat !