Furt
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Furt
am o intrebare adresata administratoriilor... daka eu imi fac forum.. il tin vreo 6-7 luni... dupaia cineva se gaseste sa isi faca forum exact ca al meu cu subiecte si sub forumuri si de toate exact ca ale mele..pot sa trimit un report undeva..pt ai fi inchis forumu sau ceva?
- mefisto
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Poti sa trimiti report la cei care hosteaza acel forum. Phpbb nu are ce sa faca in aceste situatii.
De ex daca forumu e hostat pe www.lx.ro faci plangere la admini de acolo s.a.m.d
De ex daca forumu e hostat pe www.lx.ro faci plangere la admini de acolo s.a.m.d

- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
N-ai ce sa faci in cazuri de genul, sunt multe forumuri care se ridica, fie prin discutii, fie prin ambianta, design ori altceva, si se gaseste mereu un destept sa fure cate ceva, si sa ia din succesul altui forum. Eu cel putin am avut mereu probleme de genul, cu unii... mai putin inspirati sa zic asa.
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Este si un pic de subiectivism aici... daca se discuta despre noul mobil Nokia care face cartofi prajiti iti conduce si masina si mai stiu ce... toata lumea stie de acel mobil. Furtul de discutii este foarte des intalnit dar nu este asa grav dupa parerea mea. Furtul de design si functionalitate mi se pare un furt urat.