www.RockCenter.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Hazard
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.RockCenter.ro

Mesaj de Hazard »

Am vazut ca multzi isi prezinta forumurile aici si m-am gandit ca nu ar fi o idee rea sa mentzionez si eu de-al meu... Stiu ca mai sunt multe de facut da' oricum mai e timp... In orice caz, va invit sa vizitatzi www.RockCenter.ro...

Ce-am mai observat eu e ca v-atzi cam suparat atunci cand a fost scoasa mentziunea in care se spunea ca varianta in limba romana a fost realizata de Romanian phpBB online community... Cu toate ca si eu am facut acest lucru am incercat sa compensez printr-o sectziunea in care mentzionez toate acestea... :wink: Si de aceea sper ca supararea sa nu fie atat de mare ca atunci cand nu se spune nimic... :lol:

Ca sa va convingetzi vizitatzi www.RockCenter.ro... Si TnX 2...

That's all Folks!!! :twisted:
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Re: www.RockCenter.ro

Mesaj de mihaitza »

Hazard scrie:Am vazut ca multzi isi prezinta forumurile aici si m-am gandit ca nu ar fi o idee rea sa mentzionez si eu de-al meu... Stiu ca mai sunt multe de facut da' oricum mai e timp... In orice caz, va invit sa vizitatzi www.RockCenter.ro...
Da, ai realizat un lucru frumos!
La cât mai multe vizite!

Hazard scrie: Ce-am mai observat eu e ca v-atzi cam suparat atunci cand a fost scoasa mentziunea in care se spunea ca varianta in limba romana a fost realizata de Romanian phpBB online community... Cu toate ca si eu am facut acest lucru am incercat sa compensez printr-o sectziunea in care mentzionez toate acestea... :wink: Si de aceea sper ca supararea sa nu fie atat de mare ca atunci cand nu se spune nimic... :lol:

Ca sa va convingetzi vizitatzi www.RockCenter.ro... Si TnX 2...
Nu ne-am supărat deloc... este opţiunea ta, nu este obligatoriu, noi îţi recomandăm să scrii pentru ca să se poată bucura şi alţii de limba română şi de forum!
:lol: :lol: :lol:
Hazard
Utilizator înregistrat

Mesaj de Hazard »

:lol: Mersi pentru urare... Totusi am o intrebare... Pe forumul asta... cum atzi mutat "caseta", daca pot sa-i zis asa, de Autentificare, din partea de jos a paginii in partea din dreapta-sus... Sau atzi folosit vreun mod? Pentru ca as face si eu asa ceva... Bafta in continuare... :twisted:
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

am si eu o intrebare , ce portal este acela PHP-Nuke :?:
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Hazard scrie::lol: Mersi pentru urare... Totusi am o intrebare... Pe forumul asta... cum atzi mutat "caseta", daca pot sa-i zis asa, de Autentificare, din partea de jos a paginii in partea din dreapta-sus... Sau atzi folosit vreun mod? Pentru ca as face si eu asa ceva... Bafta in continuare... :twisted:
Nu este un MOD ci o simpla restilizare de design :-)
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

S3anPaul scrie:am si eu o intrebare , ce portal este acela PHP-Nuke :?:
Hm, uite un articol sper eu edificator: PHP Nuke. Pagina oficiala este http://phpnuke.org/ :-)
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

multam mult daniel :!:

Dar eu intrebam , ce fel de portal e , ca stiu de PHP-NUKE , eu il intrebam daca e php-nuke , sau alt fel de portal :!:
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

S3anPaul scrie:Dar eu intrebam , ce fel de portal e , ca stiu de PHP-NUKE , eu il intrebam daca e php-nuke , sau alt fel de portal :!:
Cu siguranţă este un „alt fel de portal”, sau un site creat de Hazard; deoarece link-urile si contextul acestora nu se aseamana cu portalul php-nuke. :wink:
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

Aha mersi mult , mie unu mi se pare f. frumos portalul si de aceea ma interesa ce fel de portal e :!:
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Mie imi pare ca siteul este reusit din punct vizual textual si grafic. Bafta !
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”