am instalat phpBB. merge si sunt multumit.
pe prima pagina (in partea de jos) imi apare posibilitatea de a ma autentifica.
mesajele sunt in limba romana.
imi introduc numele si parola apoi apas butonul autentificare.
fara nici un mesaj de eroare si fara sa fiu autentificat imi reapare prima pagina.
mesajele sunt din nou in limba romana.
introduc din nou numele si parola, apas butonul de autentificare si imi apare pagina in care sunt anuntat ca am fost autentificat, dar mesajele sunt in limba engleza.
intrebare:
de ce trebuie sa ma autentific de doua ori?
de ce dupa autentificare imi apar mesajele in engleza?
autentificare de doua ori si mesaje in limba romana
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cand zici "mesaje" te referi la linkuri? (autentificare, membri pt ro - respectiv log in, members pt en)
daca da... si initial toate sunt in romana inseamna ca limba default a forumului e setata romana..
daca se schimba in engleza dupa ce te loghezi inseamna ca limba ta e setata engleza...
cat despre faptul ca trebuie sa te loghezi "de 2 ori" poate fi din cauza domeniului setat - vezi la panoul administratorului - configurare generala - seteaza la domeniu numele complet (incluzand www - www.domeniu.com nu doar domeniu.com)
daca da... si initial toate sunt in romana inseamna ca limba default a forumului e setata romana..
daca se schimba in engleza dupa ce te loghezi inseamna ca limba ta e setata engleza...
cat despre faptul ca trebuie sa te loghezi "de 2 ori" poate fi din cauza domeniului setat - vezi la panoul administratorului - configurare generala - seteaza la domeniu numele complet (incluzand www - www.domeniu.com nu doar domeniu.com)
cu limba cred ca a fost o neatentie din partea mea.
cu autentificarea insa nu am rezolvat nimic.
forumul este in interiorul unei retele locale.
am ales aceasta solutie pentru a putea invata mai multe despre forumuri si administrarea lor.
calculatorul se numeste pur si simplu FORUM.
poate fi accesat de pe alte calculatoare din retea cu HTTP://FORUM
asa ca numele de domeniu din panoul administratorului este FORUM
nu pot sa scriu www.FORUM.com fiindca nu e cazul.
cu autentificarea insa nu am rezolvat nimic.
forumul este in interiorul unei retele locale.
am ales aceasta solutie pentru a putea invata mai multe despre forumuri si administrarea lor.
calculatorul se numeste pur si simplu FORUM.
poate fi accesat de pe alte calculatoare din retea cu HTTP://FORUM
asa ca numele de domeniu din panoul administratorului este FORUM
nu pot sa scriu www.FORUM.com fiindca nu e cazul.