Problema cu avatarurile

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Demon
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema cu avatarurile

Mesaj de Demon »

Uite ca ma chinui sa fac un upload la un avatar pe un forum cu phpBB si nu pot.
De ce se intampla asta?

De asemenea m-am apucat de am configurat phpBB pe winxp cu iis si sql server pentru a crea un forum interorase pentru firma mea. totul e beton, cu exceptia faptului ca nu pot sa imi pun avatar. cum dracu se face. unde tre copiat? respect marimea si dimensiunile pozei si nimic !

Multumesc
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

raspuns....

Mesaj de bogdan »

Demon scrie:Uite ca ma chinui sa fac un upload la un avatar pe un forum cu phpBB si nu pot.
De ce se intampla asta?
Sunt 2 posibilitati: ori nu e bine instalat forumul, ori nu-ti permite (cu sau fara intentia adminului :roll: ) server-ul sa faci upload .....
Demon scrie:... am configurat phpBB pe winxp cu iis si sql server ... nu pot sa imi pun avatar ... unde tre copiat? respect marimea si dimensiunile pozei si nimic !
cred ca e o problema de configurare ! vezi raspunsul la ? anterioara :o eu recomand doar folosirea galeriei proprii sau aditionale si eventual URL asociat si nu folosirea upload-ului pentru a nu lasa loc abuzurilor.... iata o si o solutie posibila ...
:arrow: trebuie sa modifici fisierul php.ini din directorul SYSTEM aflat in C:\WINNT sau C:\WINDOWS (depinde de SO) - sa setezi variabila "upload_tmp_dir=" catre un director valid de pe disc. Ex: C:\phpBBforum\temp_upload si creaza acest director (temp_upload) astfel incat calea C:\phpBBforum\temp_upload sa fie valida ....
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”