Sa fac si eu un pic de publicitate, daca se poate spune asa, la forumul pe care l-am deschis la sfarsitul lunii iunie. Este forumul canalului Undernet #tg-jiu. Mesaje variate, dar multe mesaje strict pe tema canalului.
O intrebare: as vrea sa fac ceva ca toate detaliile cerute la inregistrare (sau cel putin o parte din ele) sa fie obligatorii. De fapt, ma intereseaza sa nu se mai poata face utilizatori daca nu este specificata adresa de e-mail. De asemenea, as vrea sa pot vedea IPul de la care se inregistreaza fiecare utilizator. Se poate face cumva, ceva?
Altceva .. niste module, pe unde as putea sa gasesc si eu? De exemplu, Birthday, m-ar interesa, si niste module de statistici.
forum.undernet-tg-jiu.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: http://forum.undernet-tg-jiu.ro
bun venit si celor din Tg Jiu (eu fiind originar de acoloCristi scrie:O intrebare: as vrea sa fac ceva ca toate detaliile cerute la inregistrare (sau cel putin o parte din ele) sa fie obligatorii. De fapt, ma intereseaza sa nu se mai poata face utilizatori daca nu este specificata adresa de e-mail.

poti evita ca un utilizator sa nu se inregistreze fara o adresa de mail valida specificand in Panoul Administratorului->Configurare generală->Validarea contului activată de->Utilizator - vezi in sectiunea Admin demo !
Poti sa verifici acest lucru dupa ce un utilizator scrie cel putin un mesaj.... dar trebuie sa ai drept de administrator pe forum...Cristi scrie:De asemenea, as vrea sa pot vedea IPul de la care se inregistreaza fiecare utilizator. Se poate face cumva, ceva?