forum.undernet-tg-jiu.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cristi
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

forum.undernet-tg-jiu.ro

Mesaj de Cristi »

Sa fac si eu un pic de publicitate, daca se poate spune asa, la forumul pe care l-am deschis la sfarsitul lunii iunie. Este forumul canalului Undernet #tg-jiu. Mesaje variate, dar multe mesaje strict pe tema canalului.

O intrebare: as vrea sa fac ceva ca toate detaliile cerute la inregistrare (sau cel putin o parte din ele) sa fie obligatorii. De fapt, ma intereseaza sa nu se mai poata face utilizatori daca nu este specificata adresa de e-mail. De asemenea, as vrea sa pot vedea IPul de la care se inregistreaza fiecare utilizator. Se poate face cumva, ceva?

Altceva .. niste module, pe unde as putea sa gasesc si eu? De exemplu, Birthday, m-ar interesa, si niste module de statistici.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Cristi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cristi »

Nici un raspuns la intrebarile de mai sus? (Nu cea cu modulele, celelalte)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Re: http://forum.undernet-tg-jiu.ro

Mesaj de bogdan »

Cristi scrie:O intrebare: as vrea sa fac ceva ca toate detaliile cerute la inregistrare (sau cel putin o parte din ele) sa fie obligatorii. De fapt, ma intereseaza sa nu se mai poata face utilizatori daca nu este specificata adresa de e-mail.
bun venit si celor din Tg Jiu (eu fiind originar de acolo :wink: ) ... sa revenim la probleme...

poti evita ca un utilizator sa nu se inregistreze fara o adresa de mail valida specificand in Panoul Administratorului->Configurare generală->Validarea contului activată de->Utilizator - vezi in sectiunea Admin demo !
Cristi scrie:De asemenea, as vrea sa pot vedea IPul de la care se inregistreaza fiecare utilizator. Se poate face cumva, ceva?
Poti sa verifici acest lucru dupa ce un utilizator scrie cel putin un mesaj.... dar trebuie sa ai drept de administrator pe forum... :idea:
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5

Mesaj de mihaitza »

sau drepturi de moderator! :wink:
Cristi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cristi »

Am rezolvat :) Mersic mult Bogdan :)

Daca aveti nevoie de ajutor la traduceri, sau mai stiu eu ce, nu ezita sa ma anunti :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”