problema log in

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
jax2
Utilizator înregistrat

problema log in

Mesaj de jax2 »

Salut!
Am avut mai demult un forum, am salvat baza de date, am urcat-o pe site, l-am reinstalat, si acum cand incerc sa ma loghez cu vreun user, imi spune \

"The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

--------------------------------------------------------------------------------

apoi redeschid forumul, si apare ca sunt logat. de asemenea nu pot accesa admin panel-ul, probabil din aceeasi cauza... am incercat tot felul de metode, dar se pare ca ma depasesc lucrurile astea... totusi daca vizualizez forumul local, merge fara probleme. sa fie ceva de la URL?
hmmm

please help!!!

http://sky.securenet-server.net/~jax2darq/Pmforum/

user: testuser
parola: testpass
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

si apoi te redirecteaza la microsoft.com :D

esti sigur ca ai toate fisierele pe server ?
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

verifica in phpbb_config daca este completat corect server_name. la tine s-ar putea sa fie scris localhost, daca zici ca pe local iti merge bine. cind l-ai pus pe server treb sa schimb valoarea de la server_name cu cea a noului server. de ex cum ar fi aici: www.phpbb.ro
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”