www.pc-gamer.myforum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- just_me
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.pc-gamer.myforum.ro
Un nou forum s-a deschis pentru amatori de tot ce detine de PC (Jocuri\Hardware etc.)
Va asteptam adresa este : http://www.pc-gamer.myforum.ro/
ce parere aveti ?
Va asteptam adresa este : http://www.pc-gamer.myforum.ro/
ce parere aveti ?
- MJR
- Fost coleg
pai de ex daca vrei sa-ti faci o tema peronalizata, atunci treb doar sa cunosti putin html. atit. restul tine de design, fiecare cum isi realizeaza tema.
daca vrei sa-ti personalizezi forumul stiu eu, instalindu-ti MODuri, atunci urmezi pas cu pas ce scrie in fisierul de instalare si sigur reusesti. important e sa incerci sa faci chestia asta si o sa vezu ca nu e asa complicat.
daca vrei sa-ti personalizezi forumul stiu eu, instalindu-ti MODuri, atunci urmezi pas cu pas ce scrie in fisierul de instalare si sigur reusesti. important e sa incerci sa faci chestia asta si o sa vezu ca nu e asa complicat.
-
- Utilizator înregistrat
www.phpbb.com
www.phpbb.ro
www.phpbbhacks.com
cum le instalezi ??????? hmmmmm citesti install.txt care se gaseste in arhiva MOD-ului
www.phpbb.ro
www.phpbbhacks.com
cum le instalezi ??????? hmmmmm citesti install.txt care se gaseste in arhiva MOD-ului
- just_me
- Utilizator înregistrat
yeey gata am reusit sa il fac in phpbb adresa lui este www.pcgamers.lx.ro va asteptam si am si 2 intrebari daca se poate
1. Asi vrea sa pun pe forum o chestie cu download ce mod imi trebuie
2. asi vrea sa pun pozele ca pe forumul lui pcgames la fie care forum cate o poza cum au ei la simulatoare o poza la sport alta poza etc.
Va multumesc pentru ajutor
1. Asi vrea sa pun pe forum o chestie cu download ce mod imi trebuie
2. asi vrea sa pun pozele ca pe forumul lui pcgames la fie care forum cate o poza cum au ei la simulatoare o poza la sport alta poza etc.
Va multumesc pentru ajutor