DForum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mark
Utilizator înregistrat

DForum

Mesaj de mark »

Vreau cateva pareri despre forumul asta, pe langa critici :lol: :lol:

hai si pierde timpul :idea:
razmad
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de razmad »

ok si ce ar trebuie sa spunem despre el? faptul ca l-ai instalat si ai pus un alt template, icgStation? ..... fai modificari de stil, instaleaza MOD-uri, ceva prin care sa se vada ca este muncit
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Continui sa cred k e epidemie de iCGstation =))
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

a ajuns sa fie o manie tema asta pentru ca daca te uiti la late firme care fa forumuri de ex invision power board sau vBulletin, vezi cum arata...arata profesional si parca e mai curat, si acum fara suparare dar crede-ma ca daca erau astea 2 gratuite era super, pentru ca e mult mai usor de modificat, acolo modurile le instalezi prin simplul si vechiul 'install" asta e partea frumoasa, chiar daca exista copii piratate pe care le poti lua fara probleme si au exact aceasi functii ca si originalele, de asta este ales iCGstation pentru ca arata destul de profesional :wink: . Intreaba pe oricine si o sa vezi ca o sa iti zica acelasi lucru. Daca phpbb ar face o remodificare a stilului, pun pariu ca ar avea mai mult succes, si mai ales daca ar fi integrate diferitele moduri pentru de exemplu "user list", "warn", si daca s-ar putea modifica headerul si footerul direct din panoul admistratorului ar fi un lucru genial, deci nu zic ca phpbb nu e fain, mai ales ca am vazut ca acum au fost implementate diferite moduri in ultima versiune de phpbb e oky, dar daca se lucreaza la o noua versiune care sa aiba niste modificari si in ceea ce priveste usurinta de instalare si modificare a forumului fara a modifica alte fisisere si totul sa fie posibil din AC ar fi super, chiar tare. :!:
pushtyu
Utilizator înregistrat

Mesaj de pushtyu »

Scuza-ma ca te rectific dar uite cum arata un icgstaion modificat aici, nu vreau sa-i fac reclama ca e o cunostinta dar chiar s-a straduit baiaul asta sa modifice...iar despre template-uri...cred ca nu ai cautat destul sau nu te intereseaza forumul tau sa il faci diferit dar aceasta adresa este destul de utila ...iar la template-ul care il ofera la download este destul de dragut cu un random pe logo si multe alte chestii. http://www.ndesign-studio.com/
de altfel mai este si www.extremepixels.com .....si nu imi spune ca nu ai aflat de torenturi pana acum.. in rest...........toate bune
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Uuuu.. baiatu ala al tau care il lauzi... nu prea are forumul instalat ;) la adresa pe care ai dat-o tu :P
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

bravooo, super tare forumul lui.......care din "ele" e mai exact? :?: :?: inteleg ca ....acel prieten al tau are mai mult talent decat mine dar cum a zis si seelview .... ii cam lipseste ceva :P . poate o sa rectifici si sa pui link-ul corect pentru ca eu chiar vreau sa vad ce modificari a facut.
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

daca cumva te referi la http://activ.uv.ro/forum/ da de ce sa mint e chiar dragutz, singura problema e ca si eu am vrut sa fac ceva asemanator si sa fac formul un pic mai mic si cu ultimile stiri si ceva cu poza zilei, numai ca imi apre rau dar nu prea stiu eu destul php ca sa fac asta.Daca sti unde pot afla niste chestii pentru a modifica forumul, anunta-ma si pe mine plz, pentru ca ma intereseaza si pe mine. :wink:
pushtyu
Utilizator înregistrat

Mesaj de pushtyu »

seelview scrie:Uuuu.. baiatu ala al tau care il lauzi... nu prea are forumul instalat ;) la adresa pe care ai dat-o tu :P
si nu esti invidios ca nu poti face asha ceva :)) ?
Sa lasam aroganta deoparte

P.S greseala mea,adresa http://activ.uv.ro/forum/
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

hai ca-i tare :) mai vezi si din astea
pushtyu scrie:...uite cum arata un icgstaion modificat aici, nu vreau sa-i fac reclama ca e o cunostinta dar chiar s-a straduit baiaul asta sa modifice...
deci cunostinta ta este razmad al carui forum muncit seamana mult prea mult cu http://www.pcforum.ro/ .... interesant.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”