Separate Announcements And Sticky & GuildWarsTree

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cip
Utilizator înregistrat

Separate Announcements And Sticky & GuildWarsTree

Mesaj de cip »

bun, eu am o problema si cred ca se trage de la skin. Am incercat sa pun si ultima varianta a modului (2.0.0a) si penultima (1.1.0) care e un pic diferita si nici una nu imi merge. Am pus modul asta pe 3 sau 4 forumuri si niciodata nu am avut probleme. Pe alte skinuri mi-a mers :roll:

aahh.. cred ca e o problema prin viewforum.php. Pagina principala o afiseaza, dar cand intru pe o categorie nu mai vad nimic, pagina.. blanc. Nu-mi da erori sau ceva de genul, doar o pagina alba. Daca pun imediat viewforum.php original, imi merge :) bineinteles, fara modificare.

imi puteti da o parere?
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

nu a mai patit nimeni ceva asemanator? nu mai are nimeni skinul, sa fi avut vreo problema cu el? :roll:
NemoXP
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de NemoXP »

de curiozitate.. ce versiune de forum ai ?
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

am rezolvat problema, imi cer scuze ca am uitat sa raspund. nu-mi vine sa cred din ce cauza nu mergea, era un ";" pe undeva, intr-un rand nou, pe care pur si implu nu-l bagam in seama.. intr-unul din multele fisiere care trebuiau modificate.. :roll: si am observat chestia asta abia cand am inceput sa verific cuvant cu cuvant, ca sa vezi ce paranoia ma ajunsese :roll:

@NemoXP: 19.. oricum nu mai conteaza :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”