Va rog sa ma ajutati daca se poate.! C:\Documents and Settings\fughx\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\2LXAJA9C\phpBB-2[1].0.20[Romanian Full Package].zip: Unexpected end of archive
Eroare la download
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eroare la download
Am downloadat forumul, iar cand am incercat sa il dezarhivez mi-a dat un mesaj de eroare
-
- Nou venit
Nu reusesc, indiferent ce metode folosesc imi apare aceasi eroare.
Dar am facut rost de un forum phpbb in engleza si am descarcat doar mod-uri si acum este in limba romana...dar
am alta eroare, nu pot sa postez pe forum, eroarea este:
Mersi de ajutor !
Dar am facut rost de un forum phpbb in engleza si am descarcat doar mod-uri si acum este in limba romana...dar

Adresa forumului este: www.geo-design.uv.ro/forumError in posting
DEBUG MODE
UPDATE phpbb_forums SET forum_posts = forum_posts + 1, forum_last_post_id = , forum_topics = forum_topics + 1 WHERE forum_id = 1
Line : 452
File : functions_post.php
Mersi de ajutor !
-
- Nou venit
Am rezolvat problema si acum forumul este 100% functional la adresa www.geo-design.uv.ro/forum va multumesc pentru ajutor.