Could not update users table

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
xXx
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de xXx »

Cod: Selectaţi tot

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE user_id = 2' at line 3

UPDATE phpbb_users SET user_email = 'dj_rzn@yahoo.com', user_icq = '', user_website = 'http://www.lataifas.ro', user_occ = 'Pescuiesc fete', user_from = 'Iasi - Jassy', user_interests = 'Nici unul', user_birthday = '8083', user_next_birthday_greeting = '2007', user_sig = 'Impreuna putem mai bine !', user_sig_bbcode_uid = 'd12dbc3d7b', user_viewemail = 1, user_aim = '', user_yim = 'dj_rzn', user_msnm = '', user_attachsig = 1, user_allowsmile = 1, user_allowhtml = 0, user_allowbbcode = 1, user_allow_viewonline = 1, user_notify = 0, user_notify_pm = 1, user_popup_pm = 1, user_timezone = 0, user_dateformat = 'd M Y h:i a', user_lang = 'romanian', user_style = 3, user_active = 1, user_actkey = '', user_gender = '1', WHERE user_id = 2

Line : 599
File : usercp_register.php

Dupa ce am instalat arcade MOD si am mai facut niste mici modificari in usercp register, uitati eroarea.... (am mai avut si altele dar se pare ca le-am rezolvat, da la asta nu pot sa-i dau de cap asta se intampla cand vreau sa-mi upgradez profilul si probabil si cand termin de completate chestionarul de inregistrare si dau trimite...
xXx
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de xXx »

Am rezolvat.
Am luat alt fisier usercp_register de la un forum standard si l-am modificat cum trebuie pentru modificarile care cereau editat respectivul fisier (Normal ca nu tineam mine, dar am luat-o logic, adica gender si birthday..)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”