Mai are cineva? Cum ii merge e-mail-ul ca eu nu pot sa-l fac sa mearga!
versiunea 2.0.6
Eroarea e:
DEBUG MODE
Line : 111
File : /home/sites/site1/users/faraspaga/web/includes/smtp.php
Am incercat cu mymail si xnet.
Am citit tot ce se putea citi pe forum asa ca nu ma mai puneti sa citesc odata!
forum pe www.atlastelecom.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
www.atlastelecom.ro/~faraspaga/mihaitza scrie:Poţi să ne dai adresa forumului?
- MJR
- Fost coleg
atlastelecom are dezactivata functia mail(), si de aceea iti apare eroarea
/home/sites/site1/users/faraspaga/web/includes/smtp.php
eroarea apare la inregistrarea userilor (si ori de cite ori este solicitat serverul smtp), chiar daca este specificat in panoul adminului ca inregistrarea de useri nu necesita nici un fel de activare din partea lor sau a adminului.
si eu am avut un forum pe atlastelecom cu ceva timp in urma si din cite stiu, nu accepta nici folositea unui server smtp extern.
/home/sites/site1/users/faraspaga/web/includes/smtp.php
eroarea apare la inregistrarea userilor (si ori de cite ori este solicitat serverul smtp), chiar daca este specificat in panoul adminului ca inregistrarea de useri nu necesita nici un fel de activare din partea lor sau a adminului.
si eu am avut un forum pe atlastelecom cu ceva timp in urma si din cite stiu, nu accepta nici folositea unui server smtp extern.
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Atunci cand sunt probleme in functionarea tehnica a forumului - ca de exemplu: probleme la baza de date, email defectuos, lipsa serviciului de smtp extern etc. - cel mai recomandat lucru este sa fie contactat - prin email sau telefon (daca serverul este in Romania) compartimentul tehnic sau de relatii cu publicul si sa fie cerute detalii suplimentare.
Sunt cazuri - cum ar fi as.ro - in care sunt oferite servicii suplimentare fata de cele gratuite, contra cost, suma nefiind mare.
Sunt cazuri - cum ar fi as.ro - in care sunt oferite servicii suplimentare fata de cele gratuite, contra cost, suma nefiind mare.