Cum pot sa maresc numarul de caractere sau randuri (nu stiu exact ce si cum) si unde anume caci acest "Email Signature" este prea mic pt necesitatile mele siii am tot cautat prin phpbb de multa vreme si nu am gasit?!

THX!

Cod: Selectaţi tot
phpbb_config VALUES ('board_email_sig', 'Multumim,\r\nAdministratia forumului');
Normal ar trebui să funcţioneze.... eu am testat după Admin_demo de pe acest site aşa că e posibil să fie altfel la tine.<td class="row2"><textarea name="board_email_sig" rows="5" cols="30"></textarea></td>
m-am speriat tare rau.....seven scrie:BAU!
vezi in Panoul Administratorului->Administrare generală->Configurare generală->Configurările de bază ale utilizatorilor şi forumurilor->Lungimea maximă a semnăturii->255 (valoare standard) sau direct in baza de date - in tabela phpbb_config modificand campul max_sig_charsseven scrie:Cum pot sa maresc numarul de caractere sau randuri (nu stiu exact ce si cum) si unde anume caci acest "Email Signature" este prea mic pt necesitatile mele siii am tot cautat prin phpbb de multa vreme si nu am gasit?!
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 14 vizitatori