Stergere user
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Stergere user
Cum se poate sterge un user ?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
exista vreo optiune (io am cautat-o de-am inebunit) ca atunci cand stergi un user sa-i stergi si toate mesajele respectivului (pentru a evita o decalare si facerea vraiste cu poster = vizitator) . La useri cu 20 de posturi mai merge manual , dar la cei peste 100-200 te apuca boala sa stergi manual atatea posturi.
Deci , cum se pot sterge automat TOATE posturile unui user inainte sau concomitent cu stergerea userului ?
Multumesc anticipat!
Deci , cum se pot sterge automat TOATE posturile unui user inainte sau concomitent cu stergerea userului ?
Multumesc anticipat!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
nu ai gasit-o pentru ca nu exista in versiunea la care s-a ajuns ...
eu nu prea vad utilitatea in cazul in care user-ul in cauza a participat la niste discutii si se face referire la ceea ce a scris acesta... daca le stergi o sa iasa o "varza" ... dar tu stii ce ai de facut...
trebuie sa utilizezi un MOD: Prune User Posts 1.2.0 RC 1 - acesta sterge mesajele nu si utilizatorii (utilizatorii trebuie sa-i stergi manual)
eu nu prea vad utilitatea in cazul in care user-ul in cauza a participat la niste discutii si se face referire la ceea ce a scris acesta... daca le stergi o sa iasa o "varza" ... dar tu stii ce ai de facut...
trebuie sa utilizezi un MOD: Prune User Posts 1.2.0 RC 1 - acesta sterge mesajele nu si utilizatorii (utilizatorii trebuie sa-i stergi manual)