www.passaris2.myforum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
in primul rand, nu stiu de ce postezi aici despre un forum pe care nu l-ai instalat tu.
in al doilea rand, asa ca o parere in legatura cu forumul, NASPA! Nu zic asta pentru ca as avea ceva cu tine, dar player-ul strica toata treaba. Nu toata lumea se da in vant dupa manele. Scrisul descrierii forumurilor este mai mare decat titlurile forumurilor, ai multe lucruri puse aiurea acolo si ferestrele pop-up care te intampina nu fac altceva decat sa enerveze vizitatorul. Din cauza player-ului, n-am stat decat vreo 5 secunde pe forum. Oricum, intotdeauna sunt importante "primele secunde", caci acestea genereaza prima impresie.
In al treilea rand, nu era necesar sa faci si un chestionar...
in al doilea rand, asa ca o parere in legatura cu forumul, NASPA! Nu zic asta pentru ca as avea ceva cu tine, dar player-ul strica toata treaba. Nu toata lumea se da in vant dupa manele. Scrisul descrierii forumurilor este mai mare decat titlurile forumurilor, ai multe lucruri puse aiurea acolo si ferestrele pop-up care te intampina nu fac altceva decat sa enerveze vizitatorul. Din cauza player-ului, n-am stat decat vreo 5 secunde pe forum. Oricum, intotdeauna sunt importante "primele secunde", caci acestea genereaza prima impresie.
In al treilea rand, nu era necesar sa faci si un chestionar...
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
nu e vorba despre muzica pusa, putea sa puna si rap, tot strica treaba. Eu am facut un comentariu strict obiectiv. Daca vrei sa faci un site sau forum frumos, care sa multumeasca vizitatorii si sa nu-i enerveze, ci sa-i faca sa revina, trebuie sa eviti sa pui muzica, coduri si tot felul de lucruri inutile, pop-up-uri de intampinare, culori care scot in evidenta toate virgulele,etc.octaviansan scrie:de ce trebuia sa pui un player ? sau bine puneai un player cu muzica obijnuita dar cu manele ?
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>