cum pot sa pun casuta cu Faza zile
- just_me
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum pot sa pun casuta cu Faza zile
Intrebarea este mai mult adresata lui seelview ca la el am vazut deci va rog mult care ma ajuta ??
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
si cu atentie.seelview scrie:Cu grija
Nu stiu daca exista vreun mod pentru asa ceva, dar ai putea sa-ti faci singur. Sunt cateva fisiere de editat. Eu cred ca as putea face ceva asemanator, dar mi-ar lua ceva timp, pana as face rost de toate datele. Roaga-l frumos pe seelview si-ti spune el cum. Daca vrea.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
stai linistit mod-ul acela e facut de selvieew sau modificat dupa alt mod...nu cred ca-l va posta...probabil modificarea a facut-o direct in scriptul forumului..
HTCGuide.net (forum)
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
de unde-ai scos-o pe asta? nu era nevoie sa faca un "fazazilei.css", sau daca facea, aceasta nu inseamna nici un sfert din tot mod-ul. Dupa cum vad eu la el, cred ca a editat putin meniul pe care-l are in index_body.tpl (la majoritatea template-urilor, meniul e in overall_header.tpl) si a facut "faza_zilei.php". Mai am cateva banuieli, dar le tin pentru mine. E secretul lui, va spune daca vea.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
-
- Utilizator înregistrat
si pe astea le poti tine pentru tine ... meniul este inca in overall_header.tpl ... ce a facut el in index_body.tpl este un alte meniu secundar ... si oricum folosind ... icgstation ca template ii era imposibil sa mai adauge optiuni in overall_header.tpl fara sa-l lateasca ... anyway ... putin sunt cei care folosesc meniul de sus ...Trask Konoda scrie:... Dupa cum vad eu la el, cred ca a editat putin meniul pe care-l are in index_body.tpl (la majoritatea template-urilor, meniul e in overall_header.tpl) si a facut "faza_zilei.php". Mai am cateva banuieli, dar le tin pentru mine. E secretul lui, va spune daca vea.