[ KB ] Eroare: Table 'phpbb_auth_access' already exists
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[ KB ] Eroare: Table 'phpbb_auth_access' already exists
Categorie: 2 Erori şi probleme
Tip: Info
Nume articol: Eroare: Table 'phpbb_auth_access' already exists
Autor: danielt
Descriere: Eroare ce poate apărea la instalare.
>>Citeşte articolul întreg
Tip: Info
Nume articol: Eroare: Table 'phpbb_auth_access' already exists
Autor: danielt
Descriere: Eroare ce poate apărea la instalare.
>>Citeşte articolul întreg
Ultima oară modificat 06-Iun-2009, 21:39:47 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: link KB actualizat
Motiv: link KB actualizat
-
- Nou venit
- Server: Windows
Nu am inteles o chestie!
Backup-ul se face din Admin Panel-ul forumului? Adica daca ii fac backup din forum si dau restore primesc respectiva eroare. Deaia nu inteleg, adica fac backup din forum apoi intru prin phpmyadmin si sterg tabelele?
Ma gandesc ca daca as face asta s-ar duce totul de rapa, pt ca nu i-as mai putea face restore din forum.
Eu as vrea sa fac backup-ul si restore-ul din Admin Panel.
Backup-ul se face din Admin Panel-ul forumului? Adica daca ii fac backup din forum si dau restore primesc respectiva eroare. Deaia nu inteleg, adica fac backup din forum apoi intru prin phpmyadmin si sterg tabelele?
Ma gandesc ca daca as face asta s-ar duce totul de rapa, pt ca nu i-as mai putea face restore din forum.
Eu as vrea sa fac backup-ul si restore-ul din Admin Panel.
-
- Nou venit
Exact asta nu inteleg eu. Ce tabele sterg prin phpmyadmin? Ca doar nu le pot sterge pe toate care incep cu php2_ ca altfel nu mai pot face rostere-ul. Nu? Ca se strica tot forumul. Nu pot sterge phpbb_config, phpbb_admin ca n-am rezolvat nimic. Fara alea nu merge forumul sa pot face restore.
Oricum, ce ma intereseaza pe mine e cum fac backup de pe un alt forum iar apoi sa ii fac restore pe forumul meu. Am incercat asta si am primit eroarea "No file was uploaded"
Oricum, ce ma intereseaza pe mine e cum fac backup de pe un alt forum iar apoi sa ii fac restore pe forumul meu. Am incercat asta si am primit eroarea "No file was uploaded"
-
Tu ce vrei de fapt, sa instalezi forumul sau sa il restaurezi?Download scrie:nu pot nicicum sa scap de eroarea aceasta . Adevarul este ca acum imi intra in mana ... Putin help? Tot le dau drop la toate..si cand revin la install imi apare iar eroarea.. Nu inteleg cum sa restaurez
La instalarea forumului trebuie sa nu mai fie inca o data tabelele respective, altfel iti apare eroarea.