Cum pot sa pun un "voteaza" pe forum?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot sa pun un "voteaza" pe forum?
Am vazut pe diferite forumuri din alea... nici nu stiu cum sa le numesc... din alea care trebuia sa votezi! era o intrebare "ce ai vrea sa vezi pe forum?" si trebuia sa alegi din x variante... nici nu stiu cum sa ma exprim...
deci cum pun, care e comanda sa pun un voteaza din asta, un pool pe un forum!
Sper sa primesc raspuns!
Have nice day!
deci cum pun, care e comanda sa pun un voteaza din asta, un pool pe un forum!
Sper sa primesc raspuns!
Have nice day!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
nu iti trebuie neaparat un mod pentru aceasta.... forumul contine deja aceasta functionalitate
daca administratorul forumului a setat in Panoul administratorului intr-un forum specific la Creare sondaj optiunea Inreg sau Toti atunci tu ca si User normal (membru) sau Vizitator atunci cand scrii un subiect nou (deci nu un mesaj nou) ai posibilitatea sa specifici un chestionar folosind sectiunea Adaugă un chestionar unde completezi intrebarea si variantele de raspuns.
Pentru a specifica cine poate vota, administratorul forumului folosind Panoul administratorului intr-un forum specific la Vot alege optiunea Inreg sau Toti ca sa-ti permita tie ca si User normal (membru) sau Vizitator sa poti vota...
chiar mai ai nevoie de un MOD ?!?

daca administratorul forumului a setat in Panoul administratorului intr-un forum specific la Creare sondaj optiunea Inreg sau Toti atunci tu ca si User normal (membru) sau Vizitator atunci cand scrii un subiect nou (deci nu un mesaj nou) ai posibilitatea sa specifici un chestionar folosind sectiunea Adaugă un chestionar unde completezi intrebarea si variantele de raspuns.
Pentru a specifica cine poate vota, administratorul forumului folosind Panoul administratorului intr-un forum specific la Vot alege optiunea Inreg sau Toti ca sa-ti permita tie ca si User normal (membru) sau Vizitator sa poti vota...
chiar mai ai nevoie de un MOD ?!?
-
- Utilizator înregistrat
Salve
Mersi... pentru cei care m`au ajutat!
Pai... daca am acces la panoul admi... eu sunt admin la http://forum.sabotaj.ro ... si as fi vrut sa pun un "voteaza" pe el der nu stiam. am sa incerc cum mi`ati spusn voi
Inca o data mersi mult!
Have nice day!
Pai... daca am acces la panoul admi... eu sunt admin la http://forum.sabotaj.ro ... si as fi vrut sa pun un "voteaza" pe el der nu stiam. am sa incerc cum mi`ati spusn voi
Inca o data mersi mult!
Have nice day!
- bogdan
Exista un MOD Fetch All cu care poti prelua si plasa unde vrei orice informatie din forumul phpBB ....mihaitza scrie:Mai poate fi necesar un MOD daca vrei un sondaj pe prima pagina... nu?
-
- Utilizator înregistrat
Tot eu...
Pai.... vad ca pe forumul meu ( http://forum.sabotaj.ro ) nu pot sa pun un voteaza! si asta cred ca pentru ca forumul e oferit de myx.ro iar forumul nu l`am creat eu, a fost creat de myx. eu am acc la el... dar nu in totalitate! spre exemplu nu pot sa pun pe pagina de index a forumuli un baner... sau alte astea... deci nu am acc 100%!
As vrea sa stiu cum pot sa fac sa copii acest forum ( forum.sabotaj.ro )... sau daca phpbb.ro are vre`un forum asemanator!
Si... daca forum.sabotaj.ro imi cer scuze, pentru ca vad ca myx.ro nu e un serviciu prea sigur... e a doua oara cand nu merge (prima oara eri.. pe 26, iar azi, pe 27, iara!)
Sper sa primesc si aici un raspuns!
Have nice day!
As vrea sa stiu cum pot sa fac sa copii acest forum ( forum.sabotaj.ro )... sau daca phpbb.ro are vre`un forum asemanator!
Si... daca forum.sabotaj.ro imi cer scuze, pentru ca vad ca myx.ro nu e un serviciu prea sigur... e a doua oara cand nu merge (prima oara eri.. pe 26, iar azi, pe 27, iara!)
Sper sa primesc si aici un raspuns!
Have nice day!
- bogdan
Re: Tot eu...
e posibil ca sa limiteze anumite functionalitati ... eventual ia legatura cu cei de la MyX....AgLiAn scrie:vad ca pe forumul meu ( http://forum.sabotaj.ro ) nu pot sa pun un voteaza! si asta cred ca pentru ca forumul e oferit de myx.ro iar forumul nu l`am creat eu, a fost creat de myx. eu am acc la el... dar nu in totalitate! spre exemplu nu pot sa pun pe pagina de index a forumuli un baner... sau alte astea... deci nu am acc 100%!
vrei sa-l copiezi pe alt server ? forumul ? baza de date ? fii mai clarAgLiAn scrie: As vrea sa stiu cum pot sa fac sa copii acest forum (forum.sabotaj.ro )...

asemanator.... cu ce ? cu cine ? in ce sens ? chiar tre' sa filosofam aici ?AgLiAn scrie:sau daca phpbb.ro are vre`un forum asemanator!
se mai intampla sa aiba si ei probleme tehnice... de ce nu iei legatura direct cu ei ?AgLiAn scrie: Si... daca forum.sabotaj.ro imi cer scuze, pentru ca vad ca myx.ro nu e un serviciu prea sigur... e a doua oara cand nu merge (prima oara eri.. pe 26, iar azi, pe 27, iara!)
-
- Utilizator înregistrat
...
1. Am luat legatura cu cei de la myx.. prin telefon, si mi`au zis ca forumul nu functionata doar la mine... deoarece rds`ul la care sunt eu... face actualizarile mai greu...
... e mai puturos.
2. Vreau sa copii forumul http://forum.sabotaj.ro ... vreau sa`l copii tot tot... sa`l pun pe alt server pe urma! pot?
3. As vrea sa stiu daca phpbb.ro are vre`un forum la fel ca cel al meu, ma refer la grafica, si la acele culori specifice! Are?!
4. ...

2. Vreau sa copii forumul http://forum.sabotaj.ro ... vreau sa`l copii tot tot... sa`l pun pe alt server pe urma! pot?
3. As vrea sa stiu daca phpbb.ro are vre`un forum la fel ca cel al meu, ma refer la grafica, si la acele culori specifice! Are?!
4. ...