auto_cookies_202a
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
auto_cookies_202a
am si eu intrebare : poate auto_cookies sa strice forum-ul ?? adica sa inceapa dupa ce instalezi auto_cookies sa dea forumu erori?? ca am vazut ca cere sa stergi cache(eu acolo aveam fisiere de la activity). Daca afecteaza as dori sa stiu cum il sterg
plzz astept raspuns

- Etherfast
- Fost coleg
Auto Cookies nu face nimic altceva decat sa-ti seteze campurile de la domeniu, cale-script, etc, si setarile de cookie-uri.
Nu are cum sa-ti strice forumul.
Cat despre cache, nu se refera la cache-ul forumului, se refera la cookie-urile din browser. (daca le-a schimbat, trebuie sterse cele vechi ca sa functioneze cele noi, altfel nu te poti loga).
In plus, nu e nimic de instalat. E doar un script in PHP, care odata executat nu mai ai nevoie de el.
Nu are cum sa-ti strice forumul.
Cat despre cache, nu se refera la cache-ul forumului, se refera la cookie-urile din browser. (daca le-a schimbat, trebuie sterse cele vechi ca sa functioneze cele noi, altfel nu te poti loga).
In plus, nu e nimic de instalat. E doar un script in PHP, care odata executat nu mai ai nevoie de el.
etherfast.ro - Blog personal
- mariusik88
- Utilizator înregistrat