moderarea mesajelor

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
adi
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

moderarea mesajelor

Mesaj de adi »

Salut,
Am tot cautat prin optiuni, dar nu am gasit solutia, asa ca sa va spun problema mea: Dupa ce ai setat un anumit moderator pentru forum, cum faci ca mesajele sa nu apara pe forum decat dupa ce sunt acceptate de moderator :?: Este posibil acest lucru :?:
Multumesc,
Adrian

P.S.: forumul pe care il administrez este: http://forum.gds.ro
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Eu personal nu am auzit de o astfel de posibilitate; :P
adi
Nou venit

ciudat...

Mesaj de adi »

mihaitza scrie:Eu personal nu am auzit de o astfel de posibilitate; :P
... atunci care este rolul unui moderator in forumurile phpBB?
Pe mailing listuri, moderatorul este cel care aproba mesajele care se trimit. Credeam ca tot asta inseamna si in acest caz... :?

Adrian
Christa
Utilizator înregistrat

Re: ciudat...

Mesaj de Christa »

Salut!
adi scrie: ... atunci care este rolul unui moderator in forumurile phpBB?
Pe mailing listuri, moderatorul este cel care aproba mesajele care se trimit. Credeam ca tot asta inseamna si in acest caz... :?
Din cate am priceput pana acum (nu m-am ocupat inca prea mult de treaba) moderatorii pot modifica, sterge sau muta mesajele celorlalti.
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Re: moderarea mesajelor

Mesaj de danielt »

Cine sunt moderatorii?
Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a căror menire este să aibă grijă de forumuri în mod constant. Au permisiunea de a modifica sau şterge mesajele şi de a bloca, debloca, muta, şterge şi împărţi subiectele de discuţie în forumurile pe care le moderează. În mod general, moderatorii există pentru a avea grijă ca utilizatorii să nu scrie "pe lângă subiect" şi să nu scrie materiale abuzive sau ofensatoare.

adi scrie:Dupa ce ai setat un anumit moderator pentru forum, cum faci ca mesajele sa nu apara pe forum decat dupa ce sunt acceptate de moderator.
Listele de discutii lucreaza diferit fata de un forum. Un email trimis este bun trimis si din acest motiv exista si optiunea "moderatorului" sau "administratorului" de a verifica toate mesajele inainte de a le trimite spre abonatii listei. Mesajele dintr-un forum pot fi corectate, sterse sau "cenzurate" si dupa publicarea lor in forum. Din acest motiv, rolul moderatorului, difera :-)

Dar, exista foarte multe tools-uri pentru phpbb, atat pe site-ul oficial: phpbb.com cat si la diversi pasionati. Nu este imposibil sa existe o astfel de "unealta" dar, in varianta oficiala moderatorul sau administratorul nu are o astfel de optiune :? Scopul forumului fiind acela a unei comunicari directe, pe multe forumuri chiar nemoderata :roll:
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Re:

Mesaj de mihaitza »

Eu am inteles din intrebarea ta, Adi, ca doresti sa aprobi mesajele care sa apara in forum si nu sa faci un mailing list care cum spunea Daniel este altceva. Sper ca te-ai lamurit. :lol:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”