WebDesign Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
WebDesign Forum
Am inceput si eu un forum de webdesign .. si as vrea sa stiu si eu parerea voastra despre el .. stiu ca e slab populat ... pt ca l-am facut acum 3 zile ... dar sper in timp sa creasca nr de utilizatori ...
Adresa este: www.gfxclass.com
Sper sa va placa ...
Adresa este: www.gfxclass.com
Sper sa va placa ...
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dragut, seamana foarte mult cu template-ul meu 
Cat despre logo-ul respectiv, si eu ma chinui:)

Cat despre logo-ul respectiv, si eu ma chinui:)
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Ai vreun link sa browsuiesc si eu?seelview scrie:Etherfast scrie:Dragut, seamana foarte mult cu template-ul meu
Pai in cazul asta pot spune ca seamana si cu unul din forumurile mele... care foloseste o varianta modificata a acestui template de mai bine de un an.
etherfast.ro - Blog personal
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
cred ca in semnatura are...
si apropo de forumul de grafica. Pe ce baze ai facut tu un forum de grafica, daca cum zicea si seelview, nu poti face nici un banner calumea. Si nu am vazut multe forumuri de grafica in romania. Macar fa unul inedit.
Ai vazut ce-i afara? fiecare site de grafica ( forum ) are tot template-ul personalizat/creat de staff... asa ca, asteptam sa vad ce schimbari mai aduci.. poate poate

si apropo de forumul de grafica. Pe ce baze ai facut tu un forum de grafica, daca cum zicea si seelview, nu poti face nici un banner calumea. Si nu am vazut multe forumuri de grafica in romania. Macar fa unul inedit.
Ai vazut ce-i afara? fiecare site de grafica ( forum ) are tot template-ul personalizat/creat de staff... asa ca, asteptam sa vad ce schimbari mai aduci.. poate poate