timp ramas

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Tavicu
Nou venit

timp ramas

Mesaj de Tavicu »

Cam cat timp o sa mai fie pana se scoate versiunea finala a phpbb 3?

daca avem un forum phpbb 2 o sa se scoata un scrit care sa ne transforme baza de date pentru phpbb3?

multumesc
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: timp ramas

Mesaj de flowers »

Tavicu scrie:Cam cat timp o sa mai fie pana se scoate versiunea finala a phpbb 3?

daca avem un forum phpbb 2 o sa se scoata un scrit care sa ne transforme baza de date pentru phpbb3?

multumesc
Nu exista un timp bine stabilit pentru versiunea finala. Vor fi reparate bug-urile din 3.0, trecand prin stadiile Beta si Release Candidate (RC).
O sa se scoata scripturi de update oficiale probabil prin versiunile RC.
Tavicu
Nou venit

Mesaj de Tavicu »

ok...iti multumesc mult...as cam mai avea ceva de zis :D

am incercat si eu beta 2 si am observat 2 bug-uri...unul este ca atuncea cand selectezi alta tema ramane tot la tema principala adica subSilver iar a 2-a prob este ca am selectat sa nu mai apara Registration Agreement Terms dar tot apare!

Daca am un forum pe v 2.0.21 fara nici un mod sau alte chestii...deci exact cum a fost el de la inceput instalat voi putea sa ii fac update la v3?

multumesc
flowers

Mesaj de flowers »

Daca gasesti bug-uri, scrie-le la http://www.phpbb.com/bugs/queryreports. ... open&prj=4
Teoretic ar trebui sa faci update de la phpBB 2.0 la 3.0 fara probleme cand va fi scriptul de update disponibil.
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

erorile alea nu sunt chiar erori, apar doar in opera de obicei. Incearca si cu alt browser.
flowers

Mesaj de flowers »

mark scrie:erorile alea nu sunt chiar erori, apar doar in opera de obicei. Incearca si cu alt browser.
Se considera bug. Softul ar trebui sa mearga pe toate browserele importante.
Tavicu
Nou venit

Mesaj de Tavicu »

mark scrie:erorile alea nu sunt chiar erori, apar doar in opera de obicei. Incearca si cu alt browser.

folosesc mozila...
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”